Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

З кожним разом вигідніше: кешбек на омріяні прикраси від AURUM



Ті, хто купує прикраси в AURUM — вже у виграші. Такі вишукані вироби ще треба пошукати. Знадобиться багато часу, щоб знайти хоча б щось подібне в інших місцях. Чого варті лише сережки, каблучка та підвіс з нової колекції «Золоті соняхи» — красиві, символічні й сповнені життєдайної сонячної енергії! Та й всі інші вироби від кращих ювелірних виробників України, зібрані в AURUM, гідні сяяти на королевах.


Але даремно ви думаєте, що й дозволити собі їх можуть тільки багатії. В AURUM діє Програма лояльності, яка допомагає здійснити будь-які золоті та срібні мрії.

      По-перше, на всі покупки надається постійна знижка 5%.
      По-друге, у вас накопичуються бонусні бали у розмірі 3% від суми кожної покупки.

Ними можна сплатити до 30% вартості вибраних прикрас при наступному візиті (фізичному або віртуальному).А ще є додаткова індивідуальна знижка 7% до Дня народження й знижка Захисника. І це ще не все! Під час спеціальних акцій можна придбати прикраси вдвічі чи навіть втричі дешевше, на суму покупки до того ж нараховуються бонусні бали.

Ювелірні вироби, представлені в мережі AURUM, залишають неперевершене враження завдяки стильному дизайну та високій якості. У вас безсумнівно гарний смак, якщо ви віддаєте перевагу прикрасам саме звідси. Тому ви ще й у грошовому виграші.

Завітайте до фізичних магазинів AURUM та на сайт компанії, щоб вибирати те, що подобається, без думок про обмежений бюджет!

Мрії збуваються разом з AURUM


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд