Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Відкриття оновленого магазину AURUM у Мукачеві

Запрошуємо всіх на відкриття нашого нового магазину у місті Мукачеві, яке відбудеться 13 лютого 2024 року за адресою: площа Кирила та Мефодія, 19. З цієї нагоди компанія AURUM підготувала акцію*, за умовами якої з 13 по 18 лютого 2024 року надаються знижки до 70% на всі колекції зі срібла та золота**. Це чудова можливість отримати омріяні прикраси за найвигіднішими цінами.


У зазначений період діятимуть такі цінові пропозиції:

  1. Золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння. Знижка до 55% до ціни по прайсу, додаткові 10% та знижка за дисконтом клієнта.
  2. Золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння. Знижка до 60% по прайсу, додаткові 5% та знижка за дисконт клієнта (окрім уцінених виробів, що відмічені кольоровими стікерами, та акційних категорій).
  3. Золоті обручки. Знижка до 64%, додаткові 5% та знижка за дисконтом клієнта.
  4. Срібні прикраси. Знижка до 47%, додаткові 15% та знижка за дисконтом клієнта (окрім уцінених виробів, що відмічені кольоровими стікерами).
  5. Ікони, обереги, дитячі подарунки. Знижка 20%, додаткові 5%,а також знижка за дисконтом клієнта.

Встановлено спеціальні ціни на золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії «уцінка», що позначені кольоровими цінниками та стікерами:

  • вироби з жовтими стікерами — ціна 2300 грн/г, дисконт клієнта не діє;
  • прикраси із сірими стікерами (окрім обручок) — ціна 2500 грн/г, дисконт клієнта не діє;
  • обручки, що позначені сірими стікерами — 2145 грн/г, дисконт клієнта не діє;
  • обручки, що позначені жовтими стікерами — 2250 грн/г, дисконт клієнта не діє.

На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені сірим стікером, надається знижка 70% до ціни, вказаної на бірці, дисконт клієнта не діє.

Встановлюється фіксована знижка 70% на срібні прикраси з кольоровими цінниками. Дисконт клієнта та інші мережеві знижки не діють.

Знижка до Дня народження відповідно до умов програми лояльності та знижка Захисника на період акції діють. Бонуси нараховуються та отоварюються.

Не пропустіть можливість скористатися цими щедрими пропозиціями напередодні Дня всіх закоханих. Приходьте на відкриття нового магазину у Мукачеві, щоб вибрати гідний подарунок для дорогої серцю людини та знайти щось особливе для себе!

AURUM, втілюємо ваші мрії у реальність


*Про деталі акції можна дізнатися на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину

** Компанія AURUM залишає за собою право вносити зміни в умови та терміни проведення акції, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд