Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

До чого сняться сережки

Авторитетні сонники говорять – сережки сняться до змін у житті. Вони можуть бути простими або дуже складними, але результат у більшості випадків буде сприятливим.

Щоб точніше визначити, що знаменують сережки уві сні, треба згадати всі деталі. Почніть із матеріалу: це було золото чи срібло. Зверніть увагу на те, як ви взаємодіяли з ювелірним виробом. Можливо, ви носили його чи вам зробили подарунок.

Будь-який сонник містить інформацію, до чого сняться прикраси. Пропонуємо розібратися в інтерпретаціях разом.

Сережки уві сні: що означають

Розглянемо два поширені варіанти: до чого сняться золоті сережки та зі срібла.

  1. Якщо вам приснилася прикраса із золота, рекомендуємо відкласти всі плани. Існує ймовірність, що це позбавить непотрібних турбот. По соннику золоті сережки у подарунок – знак, що керівництво помітить ваші зусилля та ентузіазм. Можна очікувати на премію або підвищення. Тим, хто не встиг вийти заміж, бачити красиві блискучі сережки на собі. добрий знак. Це означає, що незабаром ви отримаєте пропозицію від коханої людини.
  2. Срібні сережки великого розміру уві сні – до великих турбот. Вони можуть бути другорядними, але завдадуть неприємностей. Якщо наснилося, що знайомий зробив сережки зі срібла як подарунок, зверніть на нього увагу в житті. Ймовірно, цей чоловік має симпатію.

Знімати з себе ювелірний виріб уві сні, знак, що найближчим часом ви отримаєте освідчення в коханні. Це передбачення не залежить від різновиду дорогоцінного металу.

Бачити сережки з камінням: тлумачення снів


До чого сняться золоті прикраси з інкрустацією? Все залежить від конкретних деталей: які коштовності вам наснилися:

  • з діамантами – зустріч з багатою та статусною людиною;
  • перли у вухах – сльози, прикрощі та негаразди, на щастя, нетривалі;
  • червоні рубини – чекайте бурхливого та пристрасного роману в найближчому майбутньому;
  • камінь, що випав із сережки – ознака чуток і пліток;
  • срібні прикраси з камінням – до втрат речей у реальному житті.

Отримати в подарунок сережки – до чого сниться

Подарунки наяву – це приємно, презенти заряджають позитивними емоціями та дарують радість. Але сон, де подарували сережки, не віщує добра.

Радимо придивитися до оточення: друзів та колег по роботі. Можливо, хтось плете інтриги проти вас чи замишляє підлість. Скоротіть спілкування з підозрілими людьми. Мірити або просто одягати подаровані сережки – у житті ви отримаєте заповітний презент.

Купувати сережки уві сні – добре чи погано

Вам сниться, що ви вибираєте прикрасу? Це означає, що ви купите його в реальності. Сонники припускають, що незабаром ваш фінансовий стан покращиться, і ви зможете дозволити дорогу покупку.

Для чоловіків купувати сережки уві сні – до можливої перевірки на роботі. Рекомендуємо навести порядки, щоб ревізія точно не змогла підкопатися до вас.

Вкрали сережки уві сні – неприємності чи благодать

Більшість сонників сходяться на думці з цього приводу. Якщо у вас вкрали сережки уві сні – чекайте на обрії чоловіка. Краще придивіться до своєї другої половинки, можливо, у відносинах не все гладко.

Втратити сережку уві сні: що означає

Як і в житті, втрата прикраси – це неприємність. Сон попереджає, що на вас чекає чорна смуга. Вдові втрачені уві сні сережки обіцяють хвороби дітей. Якщо ви шукаєте прикрасу, це попереджає, що скоро з вами поділяться якимось великим секретом.

Знайти золоті прикраси по соннику – найближчим часом буде максимально сприятливим. Знак особливо потішить кар'єристів – це провісник просування на роботі.

Насамкінець хотілося б дати невелику пораду: якщо приснилися сережки, а сонник не обіцяє хорошого – побалуйте себе шопінгом. Можливо, Всесвіт вас просто підштовхує до покупки бажаної ювелірної прикраси. Не приймайте значення, до чого сняться золоті сережки по соннику, близько до серця, це лише інформація для роздумів.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд