Продовжуючи користуватися сайтом aurum.in.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з правилами користування сайтом, політикою конфіденційності і погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День ювеліра в AURUM

Уявімо, ви отримали в подарунок ювелірну прикрасу своєї мрії. Вона ідеальна, як і ця мить. І що більше в ній любові, то менш важливо в цю хвилину, що це за прикраса і ким вона створена, на першому місці – почуття. Та сьогодні не зайве нагадати собі, що створення ювелірної краси – це справжнє мистецтво. І його автори заслуговують найгучніших оплесків.

Зустрічаймо День ювеліра – 31го січня. Вдалий час, аби обговорити багатогранність ювелірного фаху.


Ювеліри – унікальні художники, бо для їхньої творчості необхідні не лише талант, навички та натхнення. А часто – ґрунтовні знання з хімії та математики, психологічна стійкість, гострий зір, посидючість і терпіння, та здатність брати на себе непросту відповідальність за дорогі метали та коштовні камені. Не так легко поєднати в собі все. Серед ювелірів можуть бути гравери, шліфувальники, модельєри, дизайнери ювелірних прикрас тощо. Тож, створення ювелірної краси – це безперечно командна робота. В Україні чимало компаній, які масово створюють ювелірну продукцію. Компанія AURUM завжди працювала з кращими ювелірними компаніями України, яких налічується понад 100…

У світовій ювелірній сфері часто згадують митців, які є авторами унікальних колекцій – Амбаджі Шинде, Віктуар де Кастеллан, Вірен Багат, Жоель Артур Розенталь, Мішель Онг, Воллес Чан, Фаваз Груозі. А кого з українських постатей ювелірної справи ви додали б до цього списку?

Можливо, найяскравіші зірки української ювелірної індустрії ще попереду. Вітаємо сьогодні всіх причетних до ювелірної справи, бажаємо творчого успіху і розвитку! Дякуємо всім, чию продукцію ми представляємо у своєму асортименті та кожному майстру та майстрині, які експериментують і розвиваються.

А ми на честь професійного свята нашим дорогим покупцям даруємо додаткових 2% знижки при замовленні на ресурсі інтернет-магазину.

З Днем ювеліра!