Продовжуючи користуватися сайтом aurum.in.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з правилами користування сайтом, політикою конфіденційності і погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Маєш мрію?

Про що ми мріяли рік тому? Які будували плани? Хтось, можливо, навіть склав список бажаних цілей, аби неодмінно досягти їх у 2022му. Та потім тим списком пройшлася жорстка коректура – і всі ми відчули, що є найвищою цінністю насправді.


 

Сьогодні ми мріємо обійняти тих, хто далеко і знову радіти простим речам. І кожне таке світле бажання – це частина нездоланного прагнення Перемоги, миру та безпеки. Це мрія, у якої є символ. Найбільший літак у світі, і він же тепер, ніби фенікс, готовий постати з попелу. Він обов’язково привітає свою вільну і незалежну країну, коли прийде час. А поки ми ведемо кожен свою маленьку боротьбу на шляху до спільної мети. І якщо можемо дозволити собі усміхатися, часом балувати близьких, кохати, народжувати у тилових містах, то знаємо, кому дякувати. Військові виборюють свободу для кожного з нас, а ви підтримуйте найрідніших – живіть це життя, даруйте подарунки, освідчуйтесь, цінуйте одне одного як ніколи. Ми сильні, незламні сповнені віри в найкраще.

Компанія AURUM теж веде свою маленьку боротьбу – задля підтримки економіки, військових, і звісно ж, задля  емоційної підтримки своїх клієнтів. Ми робимо все можливе, аби наш асортимент прикрас став доступнішим, а ваші близькі та ви частіше раділи ювелірній красі, подарованій з любов’ю.

З 18 січня по 7 лютого у межах акції “Маєш мрію?” діятиме знижка до 35%, а саме:

  1. Надається знижка 18% + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси (окрім уцінених виробів з фіксованими цінами, що виділені кольоровими стікерами).
  2. Встановлюється фіксована ціна 2270 грн/г на золоті обручки без дорогоцінних вставок (окрім обручок, що позначені кольоровими стікерами).
  3. Надається знижка 30% + знижка за дисконтом клієнта на срібні вироби, окрім виробів з фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками.
  4. Надається знижка 20% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги, дитячі подарунки, окрім виробів з фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками.
  5. Встановлюється фіксована ціна за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії “уцінка”, що позначені:
  • жовтими стікерами – ціна 2300 грн/г, дисконт клієнта не діє;
  • сірими стікерами (окрім обручок) – ціна 2500 грн/г, дисконт клієнта не діє;
  • обручки, що позначені сірими стікерами – 2150 грн/г, дисконт клієнта не діє.
  1. На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці, дисконт клієнта не діє.
  2. Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна, дисконт клієнта не діє.

    Відповідно до умов Дисконтної програми компанії, знижка до Дня народження залишається дійсною. А також актуальна знижка Захисника.
    У межах акції “Маєш мрію?” дійсна ініціатива допомоги військовим-захисникам та постраждалим від воєнної агресії. З 17 січня по 7 лютого надається додаткова знижка Захиснику України у розмірі 5% за умови наявності при собі відповідного посвідчення. Також у межах цієї благодійної ініціативи компанія AURUM перераховуватиме кошти у розмірі від 50% до 65% від продажів ювелірної продукції на потреби ЗСУ та постраждалих від російської агресії. З цією метою в магазинах компанії наявний додатковий асортимент (здебільшого патріотичної та національної тематики). Ця продукція позначена біркою “AURUM разом з тобою до Перемоги”.

Нагадуємо ще кілька простих деталей:

  • розрахунок подарунковим сертифікатом мережі можливий;
  • обмін діє;
  • дисконт клієнта діє, окрім уціненої продукції.

Ми не змінюємо своїм традиціям – і здійснюємо ваші мрії. Цього разу одна з них у нас – безперечно спільна. І вона обов’язково здійсниться якнайшвидше.