Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Дорогоцінна Україна

Цьогоріч літо в Україну – не про пляжний сезон, а про єдність і боротьбу. Всі ми щодня мріємо про вільну країну і завершення війни. Та не лише мріями ми крокуємо до спільної мети. Хтось сьогодні в лавах ЗСУ або ТРО виборює нашу свободу, хтось волонтерить, або ж – активно працює на користь української економіки. Компанія AURUM не залишається осторонь і виділяє частини прибутку на потреби військових та жителів деокупованих територій, яких з часом має ставати більше, доки вся Україна не звільниться від загарбників.


Разом з тим, всі ми – просто люди, які кохають й іноді дозволяють собі маленькі радості у вигляді пам’ятних подарунків рідним, або ж у пошуках обручок для ніжної події в житті двох. У ці хвилини дійсно важливо, що ювелірна мережа, де ви купуєте всі ці приємності, пропонує вигідні умови та знижки, а також підтримує українську армію не лише словом. 

Акція “Дорогоцінна Україна” триватиме у всіх магазинах мережі AURUM з 1 червня по 25 серпня 2022 року.

За її умовами, ми пропонуємо знижку до 22% на золоті прикраси (за винятком прикрас зі вставками дорогоцінного каміння), на срібні прикраси, ікони, обереги, дитячі подарунки, за виключенням виробів із фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками. Дисконт клієнта діє.

На період з 21.07 по 25.08.2022 включно застосовується додаткова знижка 7% на всі срібні прикраси. Це означає, що загальна знижка на срібні вироби становить 29%, дисконт клієнта діє.

Також надається знижка до 21%  на всі золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння, за виключенням виробів із фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами. Дисконт клієнта також діятиме.

Щодо виробів з фіксованими цінами:

- на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії “уцінка” (що позначені жовтими стікерами) надається акційна ціна за 1 грам 2300 грн;

- на золоті прикраси з дорогоцінними вставками (що відмічені червоним стікером) надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці;

- зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси та ікони – бірки персикового кольору.

Дисконт клієнта на товари, позначені кольоровими стікерами, не діє.

Пропонуємо знижку у розмірі 5% до Дня народження відповідно до умов Дисконтної програми компанії. Використання раніше нарахованих бонусів тимчасово припинено. Вони зберігаються на клієнтських рахунках. Накопичення балів (не бонусних) відбувається на загальних умовах.

Для наших дорогих Захисників-військових компанія AURUM дарує додаткову знижку 5%, що додається до вищезазначених акційних знижок (окрім уцінених виробів з фіксованими цінами). Однак, зі знижкою до Дня народження не сумується.

Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, зважаючи на перебіг військових дій в Україні.

Прямуємо до Перемоги разом!

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд