Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Поряд з мамою - ми всюди вдома

Весна – світло народження, відновлення самого життя. Добре, що День матері навесні. У час, коли квітнуть найперші квіти, дерева, і навіть повітря, ніби сповнене улюбленими парфумами найрідніших людей.

З 6 по 31 травня святкуйте з AURUM.


Ваша мама – особлива людина. І лише ви знаєте, чому саме. Лише з нею могла трапитися та кумедна історія, про яку вона так часто говорила. І лише її міг так покохати тато, бо лиш вона вміє так лагідно усміхатись, так завзято розповідати про все, що любить, співати, готувати ту неймовірну страву, і ще стільки речей, про які ви скажете – "лише вона". Тож, розкажіть. Напишіть про свою маму, поділіться найтеплішими спогадами з дитинства, юності або вчорашнього незабутнього вечора. Поділіться вашими історіями з країною – зігріймо її і одне одного нашою любов'ю.

Діліться фотографіями, і розповідями з AURUM, відмічаючи нас у дописах та сторіс у соціальних мережах – і отримайте шанс виграти цінні ювелірні призи для себе та близьких.

У якості подарунків – ладанка з образом Божої Матері та срібний підвіс, символічне серце, для найріднішої людини.

Акційна пропозиція від компанії AURUM також дозволяє кожному нашому клієнту отримати знижку на ювелірні прикраси.

Переваги наявності дисконта клієнта передбачає додаткові знижки. Як і цього разу. Зокрема, на золоті та срібні прикраси з дорогоцінними вставками та без.

На всі золоті обручки діятиме знижка 5% + дисконт клієнта.

Окрім виробів з фіксованими цінами, які не складно знайти за кольоровими бірками.

Так, наприклад, червоний, помаранчевий та жовтий стікери позначають золоті прикраси, вартість яких складає 2050 та 2100 грн. за грам.

Фіксована знижка 50% на золоті обручки з діамантом позначена червоним стікером.
Фіксована ціна на золоті вироби з дорогоцінними вставками позначена жовтим стікером.
Фіксована ціна 2100 грн. за грам на золоті обручки без дорогоцінних вставок позначається червоними та жовиими стікерами.

Знижка на срібні вироби – до 35% – сірі стікери.
Ікони зі знижкою – 20% і 30% – також позначають сірі стікери.

Цінність ювелірної краси неможлива без вас. Все ваше життя – минуле, теперішнє і майбутнє – безцінне. Зберігайте пам'ятні щасливі миті! Завжди з вами, AURUM.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд