Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День Клієнта AURUM

Піклуймося про власний емоційний простір. Як періоди світла використовуємо для обов’язкової підзарядки пристроїв, так і час позатривожної тиші обов’язково – для “підзарядки” себе й рідних. Не забуваймо про підтримку одне одного, всі ми потребуємо добрих слів, вражень, обіймів. Знайдіть радість у ніколи не зайвій прогулянці, приємній покупці, новому ювелірному аксесуару в подарунок. І нехай світла стає більше – все ближче до перемоги. А шум і галас – це буде лише про свято, радість і сміх.

 

Поки акційні дні AURUM тихі, але завжди з турботою про вас. Цього тижня одразу чотири наших магазини зустрічатимуть кожного з акцією "Sale. Up to 45% off"

З 9 по 12 лютого – Калуш та Коломия, з 11 по 14 лютого Львів і Київ об’єднані гарантованим розпродажем зі знижками до 45% від AURUM:

22% на золоті прикраси, зокрема, з дорогоцінними вставками;

40% на срібні прикраси;

25% на ікони, обереги, дитячі подарунки і столові прибори.

Дисконт клієнта дійсний. Пам'ятайте, що знижки актуальні лише за виключенням виробів із фіксованими цінами, що відмічені кольоровими бірками.

Щодо товарів з фіксованим цінами, дисконт клієнта не діятиме, але:

- на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії "уцінка" (що позначені жовтими стікерами) надається акційна ціна за 1 грам 2300 грн, а сірі стікери вказують на ціну 2500 грн/г;

- на вибрані золоті прикраси з дорогоцінними вставками (що відмічені червоним стікером) надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці;

- зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна.

Тимчасово припинено використання раніше нарахованих бонусів, вони зберігаються на клієнтських рахунках. Накопичення балів (не бонусних) відбувається на загальних умовах.

Знижка до Дня народження клієнта на період акції "Sale. Up to 45% off" не діє, однак діє додаткова Знижка Захисника – 5%.

Чекатимемо на вас:

м. Калуш, просп. Лесі Українки, 62

м. Коломия, просп. Чорновола, 13

м. Львів, вул. Беринди, 3

м. Київ, ТРЦ Skymall, просп. Романа Шухевича, 2т.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд