Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Відкриття нового ювелірного магазину AURUM

AURUM стає ще ближче до вас. ТРЦ Караван у місті Дніпрі запрошує познайомитися з новим фірмовим магазином нашої мережі. З 1го по 7е лютого.

Відкриття – це завжди свято, і безліч "за" на користь комфорту наших клієнтів. Доступність асортименту для ще ширшого кола, більше можливостей акційних пропозицій. Зокрема, святковий тиждень з першого до сьомого лютого обіцяє подарувати радість вигідних покупок кожному.

Пропонуємо знижку 20% на золоті прикраси, навіть з дорогоцінними вставками, 40% на срібні прикраси та столові прибори, 25% на ікони, обереги й дитячі подарунки. Лише за виключенням виробів з фіксованими цінами, що відмічені кольоровими бірками. Дисконт клієнта діє.

На вибрані золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці. Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна, дисконт клієнта щодо цих товарів не дійсний.

Тимчасово припинено використання раніше нарахованих бонусів, вони зберігаються на клієнтських рахунках. Але накопичення балів (не бонусних) відбувається на загальних умовах.

Знижка до Дня народження клієнта на період акції "Відкриття магазину" не діє. Також у магазині-імениннику тимчасово не здійснюватиметься замовлення та видача інтернет-замовлень.

Скористайтеся допомогою наших консультантів, аби обрати найкраще для рідних і коханих. Завжди раді зустрічі. Тепер і за ще однією адресою:

м. Дніпро, вулиця Нижньодніпровська, 17.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд