Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Що подарувати чоловікові на День захисника України (День козацтва)

З 2015 року Україна відзначає День захисника 14 жовтня. Пропонуємо розібратися, що подарувати чоловікові на День козацтва, щоб наголосити на своєму поважному ставленні до його персони.

Традиційно 14 жовтня об'єднувало у собі одразу два свята. Перший – Свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для православних віруючих це головне свято осені. За легендою, жителі Константинополя звернулися з молитвою до Богородиці, щоби врятуватися від загарбників. І вона постала перед людьми, вкрила їх омофором, тим самим сховавши від ворогів.

Друге свято, День українського козацтва, виникло пізніше, 1999 року. Козацьке військо вважало Богородицю своєю покровителькою. Воїни зображували лик святої на корогвах, ставили ікони у своїх будинках. Подарунки чоловікам на 14 жовтня стали традицією, у сучасній Україні нащадки запорізьких козаків рідко залишаються без презентів від коханих жінок.

Подарунки на 14 жовтня чоловікам – безпрограшні варіанти

Дружини та матері проводжали воїнів у походи, дарували їм різні амулети на удачу. Невеликі обереги на той час можна легко інтерпретувати під нові реалії. Наприклад, універсальним подарунком чоловікові на «професійне чоловіче свято» стане ювелірний ланцюжок. Завдяки різним видам плетіння знайти відповідний варіант не складе труднощів, враховуючи різноманітність форм і стилів.


Ті, хто підбирає «бюджетну» версію подарунка, звертають увагу на декоративні шнурки із шовку чи каучуку із золотим/срібним замком. Такий варіант виглядає не гірше за ті, що виготовлені з дорогоцінних металів, особливо якщо додати оригінальний кулон. Чоловічі подарунки такого роду наголошують на індивідуальності чоловіка і стають невід'ємною частиною його стилю.

Козаки любили носити персні. На картинах гетьманів зображували з прикрасами на пальцях, оскільки золота печатка чи кільце зі вставкою підтверджують статус власника.

Якщо ви вирішили, що подарувати чоловікові на день козацтва потрібне саме кільце, розгляньте такі варіанти:

  1. Кільця зі вставкою з оніксу. Камінь символізує силу та мужність, це енергетично потужний матеріал.
  2. Моделі, оздоблені цирконом. Стародавні повір'я свідчать, що циркон відбиває владу і мудрість, раніше прикраси з цим каменем носили старійшини та просвітлені.
  3. Кільце з печаткою або характерним візерунком. Якщо ви добре знаєте уподобання коханого чоловіка, подаруйте йому дизайнерський виріб. Він буде захоплений вашою уважністю!
  4. Каучуковий перстень із дорогоцінною вставкою. Варіант для тих, хто нещодавно познайомився зі своїм обранцем або вважає, що час дорогих подарунків хлопцеві ще не настав.
  5. Виріб із рухомими елементами. Навіть дорослий і серйозний чоловік не відмовився б від можливості покрутити в руках «антистрес». Подаруйте йому кільце з обідком, що обертається. Так можна і розслабитися, і не доведеться втрачати солідність, взявши до рук спіннер.

День захисника вітчизни – це привід подарувати те, що чоловік сам собі ніколи не купив би. Існують практичні прикраси, які можна було б собі дозволити, але і без них можна спокійно прожити.

Пропонуємо поглянути на ці дорогоцінні вироби:

І, звичайно, запонки різних форм і розмірів, з інкрустацією або прикрашені написом. Якщо ваш чоловік віддає перевагу суворому стилю одягу, такий подарунок стане відображенням його характеру.

Де знайти та купити подарунок чоловікові

У каталозі інтернет-магазину AURUM.in.ua ви знайдете всі перелічені чоловічі подарунки, і навіть більше. Головне – приділіть вибору час, позитивні емоції, та гарний настрій чоловіка забезпечено!


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд