Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Diamond dream

Мрії набувають нової сили. Всі ми бажаємо щонайменше затишних днів без тривог. Але це лише крапля нашого спільного безмірного прагнення перемоги і щасливого мирного життя з усіма його добрими дрібницями, яких так не вистачає сьогодні. Промовляйте бажане впевненіше в час новорічних свят – і нехай зірки обов’язково почують.

А бажання ювелірні компанія AURUM готова здійснювати вже зараз. Даруйте одне одному красу – сповніть своє теперішнє і майбутнє натхненням та вірою у диво.


 

Акція “Diamond Dream” триватиме з 21го грудня до 16го січня і буде щедрою на знижки.

Пропонуємо знижку 20% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння  – діамант, рубін, смарагд, сапфір. За винятком товарів із фіксованими цінами.

19%знижки -  на золоті прикраси без дорогоцінних вставок. Також окрім виробів із фіксованими цінами. І золотих обручок. Бо на золоті обручки без дорогоцінних вставок встановлюється фіксована ціна 2270 грн/г.

Пропонуємо знижку 30% на срібні вироби, 20% на ікони, обереги і дитячі подарунки.

До всіх названих вище відсотків знижок сміливо додавайте дисконт клієнта – ваша покупка буде ще більш вигідною. Пам’ятайте, що виняток складають лише вироби із фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками.

Встановлюється фіксована ціна за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії “уцінка”, що позначені:

-    жовтими стікерами – ціна 2300 грн/г;

-    сірими стікерами (окрім обручок) – ціна 2500 грн/г;

-    обручки, що позначені сірими стікерами – 2099 грн/г.

На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці. Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси та ікони з кольоровими бірками.

Дисконт клієнта на товари з фіксованими цінами, відмічені кольоровими бірками, не діє. Ціна остаточна.

Натомість, знижка до Дня народження, відповідно до умов Дисконтної програми компанії, та знижка Захисника на період акції актуальні.

До зустрічі в усіх магазинах мережі AURUM. Почніть здійснення мрій з найменшого – подаруйте радість близьким. А найзаповітніші мрії теж обов'язково стануть реальністю. Бо для чого ще існують різдвяні дива?


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд