Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Дорогоцінні подарунки для важливих подій

Літо завжди сповнене яскравих подій, для кожної з яких можна підібрати дорогоцінний символ. Шукаєте подарунок доньці на випускний, подрузі на весілля, батькам на річницю чи похреснику на 1 вересня, чи прагнете знайти особливу каблучку для відвертих зізнань, ювелірні вироби — витончений і завжди влучний вибір.



Підготуйтесь до найважливіших подій заздалегідь з пропозицією «Мережева акція до 60%»*, що діятиме в мережі AURUM з 04.07 по 07.08.2024 року включно. Активні знижки по прайсу на період акції:

  • до 45% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння;
  • до 57% на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння;
  • до 47% на срібні прикраси;
  • 20% на ікони, обереги та дитячі подарунки.

Пропозиція не розповсюджується на уцінені прикраси, відмічені кольоровими стікерами та бірками. Дисконти клієнтів, знижки Захисника та до Дня Народження активні. Нарахування та використання бонусних балів діють відповідно до умов Програми лояльності компанії.

Підберіть подарунки від щирого серця для найближчих та коханих, а також не втрачайте можливості вигідно оновити власну колекцію, додавши стильні вироби для трендового образу. Наповнюйте життя моментами, закарбованими в коштовних речах.

*Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців консультантів магазину.

** Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд