Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Бронювання прикрас онлайн: як це зробити

Хочете купити і швидко забрати прикрасу в подарунок собі чи близькій людині? Чи не готові чекати доставки поштовими службами, адже вона займає мінімум один день? Інтернет-магазин AURUM має вигідну пропозицію ― бронювання ювелірних виробів онлайн. Це робиться безпосередньо на сайті компанії.

Оформлення відбувається у кілька кліків, не знадобиться багато часу. Онлайн-бронювання означає, що покупець забирає своє замовлення в одній із торгових точок компанії. Це можна зробити хоч через хвилину після заповнення відповідної форми та підтвердження послуги. Прикраса чекає на покупця у вказаному магазині протягом 48 годин.

Чому вигідно забронювати товар через інтернет

Якщо хочеться зробити пропозицію коханій якнайшвидше, не відкладаючи на потім, немає часу чекати на доставку поштою. Найшвидше купити подарунок необхідно і тоді, коли потрібно привітати близьку людину вже сьогодні. Послуга працює просто — при оформленні конкретного товару на сайті показується, в якому магазині він є в наявності. Торгові точки AURUM відкриті у різних містах України.

Онлайн-бронювання доступне для прикрас з будь-якого магазину, тому не важко вибрати найближчий до будинку або місця роботи. Візит можна запланувати не відразу після оформлення, а й за кілька годин ― головне, забрати товар протягом 2-х діб. Виріб резервують за конкретним клієнтом та не продають іншим покупцям, тому дуже важливо не забути про наявність броні та прийти за товаром у найближчі 48 годин.

Знайти торгову точку у своєму місті не важко, адже при оформленні онлайн-бронювання з'являється карта, на якій відмічено розташування. Вказано докладну адресу, за схемою легко подивитися, як дістатися, та запланувати дорогу так, щоб встигнути забрати покупку вчасно.

Як оформити бронь на прикрасу через інтернет

Процес простий, розібратися з ним не важко:

  • вибрати необхідний виріб, який хочеться придбати, та натиснути кнопку «Забронювати» під клавішею «Купити»;
  • переглянути перелік магазинів, де необхідна прикраса є, та поставити галочку поряд із найближчим відділенням, щоб зручно забрати покупку;
  • вказати свої контактні дані — ім'я та номер телефона для зв'язку;
  • підтвердити бронювання за допомогою SMS-верифікації.

Залишається тільки прийти до магазину протягом 48 годин і забрати зарезервований ювелірний виріб. Не потрібно довго чекати на доставку або побоюватися, що поштові служби зіпсують дорогу прикрасу під час перевезення. Щоб не помилитися, на сайті необхідно заздалегідь вибрати відповідний розмір та інші характеристики.

Онлайн-бронювання — доступна для будь-якого покупця послуга. Магазини AURUM відкриті в Києві, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Харкові, Львові та інших містах України, тому не важко знайти найближчу до будинку торгову точку.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд