Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Випробуйте удачу у 100% виграшній грі

Азартна гра без ризику програти — розвага з вигодою та приємними враженнями! Мультибрендовий ювелірний магазин AURUM запрошує вас взяти участь в маленькій авантюрі, аби перетворити шопінг на пригоду. З 2 по 21 жовтня 2024 року* в мережі діятимуть регулярні знижки по прайсу:

  • до 45% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння;
  • до 57% на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння;
  • 47% на срібні прикраси;
  • 20% на ікони та обереги.

Дисконти зареєстрованих клієнтів активні й передбачають зменшення ціни ще на 5%. Пропозиція до Дня народження, нарахування та використання бонусних балів відбувається відповідно до Програми лояльності компанії.

За умовами акції «Ювелірна Гра»**, що проходитиме в мережі в цей період, якщо сума чеку 6000 грн і більше, покупці додатково отримають можливість збільшити персональну знижку на 2%, 3%, 5% або 7%. Аби визначити її розмір, клієнти в бутиках випадковим чином вибиратимуть скретч-карту з прихованим промо-кодом, а при оформленні онлайн-замовлень в інтернет-магазині крутитимуть «колесо фортуни» з рандомним вибором чисел. Брати участь в акції можуть лише особи віком від 18 років. Знижка Захисника не поєднується зі знижкою по скретч-карті.

Подаруйте собі хвилину захвату від гри й приємне відчуття виграшу, яке ще довго наповнюватиме оптимізмом.

_________

* Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

** Під сполученням «ювелірна гра» мається на увазі витягування покупцем шляхом випадкового вибору скретч-карти на додаткову знижку при сумі покупки золотих прикрас від 6000 грн. В акції беруть участь лише повнолітні особи. Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд