Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Витонченість срібла для будь-якого амплуа

Срібло може бути стриманим і делікатним, а може вражати філігранною неординарною композицією. Досить віддавати йому друге місце, урізноманітнюйте власну колекцію прикрас, аби вигідно демонструвати себе в різних амплуа.



Обирайте класичні чи трендові ювелірні вироби в межах акції «Срібна пропозиція»*, що діятиме в мережі AURUM з 04.07 по 07.08.2024 включно**. В цей період пропонуємо придбати предмети зі срібла на спеціальних умовах:

  1. Прикраси зі зменшеною вартістю до 47% по прайсу (окрім виробів виділених кольоровими стікерами та цінниками) та додатковими знижками в разі придбання декількох товарів у роздрібних магазинах мережі: +10% на найдорожчий виріб у чеку, +15% — на другий по сумі, +20% — на третій та всі інші. Дисконт клієнта активний.
  2. При оформленні замовлень через ресурс інтернет-магазину діє додаткова знижка 10% на срібні прикраси незалежно від кількості таких виробів. Дисконт клієнта активний.
  3. Фіксована знижка 75% на вироби з сірими цінниками та жовтими стікерами, 70% — на товари з сірими цінниками та помаранчевими стікерами. Дисконт клієнта та інші знижки недоступні, бонуси нараховуються, але не отоварюються.

Унікальне й універсальне срібло пасує кожному. Придбайте вишукану інкрустовану каблучку коханій жінці чи любій подрузі. Здивуйте чоловіка срібним ланцюжком чи печаткою. Юні пані будуть в захваті від милих чарівних сережок, а хлопці точно вподобають патріотичні браслети. Додайте стриманої елегантності будь-якому образу!

*Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців консультантів магазину.

** Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд