Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Найжаданіша з ювелірних прикрас

З давніх-давен обручки єднають серця закоханих. Крихітні вишукані вироби, цінність яких завжди перевершує ціну. Можливо, ви вже запланували дату весілля, а може, лише готуєтесь зробити найочікуванішу з пропозицій — мережа магазинів AURUM допоможе створити неповторні чуттєві миті.



Завдяки пропозиції «Знижка +10% на золоті обручки»*, що діятиме з 17.07 по 30.09.2024 року** ви можете отримати більше запланованого, аби вразити того, з ким готові розділити життя.

Покупці, зареєстровані клієнтами мережі, за умовами акції отримують додаткову знижку 10% на класичні золоті обручки без вставок дорогоцінного каміння зі зменшеною вартістю по прайсу до 59% (окрім уцінених товарів, відмічених кольоровими стікерами).

Пропозиція не сумується зі Знижками Захисника, до Дня народження та по дисконту клієнта.

Однак можна отоварювати бонусні бали. Клієнтам, які скористаються акцією в роздрібній мережі буде нараховано 5% бонусних балів за покупку, а в інтернет-магазині — 3%. Знижка не дійсна за умови розрахунку «Оплата частинами».

Візьміть за звичку перевершувати очікування: даруйте незабутні емоції та спогади, що стануть першими скарбами вашої новоствореної сім’ї.

*Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.

** Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд