Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Знижка Захисника: коли самих лише слів недостатньо

Інколи слів замало, аби висловити емоції. І найчастіше їх бракує для найрідніших. Мережа AURUM висловлює свою вдячність, аби ви могли поділитись найважливішим з близькими без слів. Дія пропозиції «Знижка Захисника 7%»* з 25.07.2024 продовжена до 15.01.2025**.



При покупці ювелірних виробів, ікон, сувенірів надається додаткова знижка 7% до актуального прайсу (окрім виробів з уціненої категорії з фіксованою вартістю та позначених кольоровими цінниками і стікерами відповідно до умов акції). Пропозиція доступна чинним військовослужбовцям:

  • ЗСУ (Збройних Сил України) за умови особистого пред’явлення військового квитка з відмітками про проходження служби або посвідчення осіб офіцерського складу;
  • НГУ (Національної Гвардії України) за умови особистого пред'явлення оригіналу або копії посвідчення.

Також знижкою можуть скористатись військовослужбовці звільнені (демобілізовані) після 23.02.2022 року. Пропозиція не сумується з дисконтом клієнта та знижкою до Дня Народження, а також не активна при розрахунку «Оплата частинами».

Вкладайте особливі миті близькості у вироби, які не втратять своєї цінності. Робіть подарунки тим, хто розуміє все без слів. Купуйте вироби, що стануть оберегом, наповненим любов’ю рідних та нашою вірою у вас. Нехай ці особливі речі будуть з вами і в момент Перемоги.

*Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів.

**Компанія AURUM (Аурум) може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених пропозицій та знижок, враховуючи непередбачувані обставини воєнних дій в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд