Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Зміна ювелірного сезону

Готуєтесь до нового модного сезону? Саме час переглянути особисту колекцію ювелірних прикрас. Модні бренди вже створили настрій на осінь, тож поспішіть надихнутися й вибрати декілька трендових виробів з актуальними знижками від мережі AURUM.



З 08.08 по 19.09.2024 року* діятиме пропозиція «Мережева акція до 60%»** з привабливими знижками по прайсу:

  • до 45% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння;
  • до 59% на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння;
  • до 47% на срібні прикраси;
  • 20% на ікони, обереги та дитячі подарунки.

Діють також дисконти клієнтів, знижка Захисника та до Дня Народження. Нарахування та використання бонусних балів відбувається за умовами Програми лояльності компанії. Пропозиція не розповсюджується на уцінені прикраси, що відмічені кольоровими стікерами та бирками.

Модні критики та стилісти на сезон Осінь/Зима 24/25 пророкують популярність виробів у формі бантиків, витончені кольє з масивними підвісками, довгі тонкі сережки-протяжки, браслети з товстих ланцюжків.

З минулого періоду в тренді залишаються брошки та перли. Дозвольте собі змінюватись із сезону в сезон, чи навіть з дня у день.

*Компанія AURUM (Аурум) може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених пропозицій та знижок, враховуючи непередбачувані обставини воєнних дій в Україні.

**Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд