Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Знак сили та любові для наймужніших

Ювелірні вироби — це символи, що допомагають закарбувати в пам’яті цінні моменти та емоції. До Дня захисників і захисниць України, що припадає на 1 жовтня, мережа магазинів AURUM прагне виразити свою вдячність тим, хто оберігає життя. На період з 28.09.2024 до 01.10.2024* компанія збільшує знижку Захисника до 10%**, аби клієнти могли вигідно придбати ювелірні прикраси, ікони, сувенірну продукцію. Умови дії акційної пропозиції:

  • Особисте пред’явлення військового квитка з відмітками про проходження служби або посвідчення осіб офіцерського складу чинними військовослужбовцями Збройних Сил України/ оригіналу чи копії посвідчення чинними воїнами Національної Гвардії України/ посвідчення військовослужбовців, звільнених (демобілізованих) після 23.02.2022 року.
  • Пропозиція додається до знижок на вироби по прайсу, проте не сумується з дисконтом клієнта та знижкою До дня народження.
  • За умови розрахунку за товари «Оплата частинами» Знижка Захисника не діє.
  • Пропозиція не розповсюджується на вироби з фіксованими цінами з категорії уцінених та позначених акційними кольоровими цінниками й наліпками.

Нагадайте близьким, що ви поруч навіть у розлуці, зафіксуйте момент зустрічі чи зробіть важливу пропозицію. Використовуйте ювелірні вироби як персональний оберіг, символ стійкості та мужності, знак того, що вдома вас чекають у любові. Безмежно вами пишаємось та віримо у силу повернутись з Перемогою.

__________

* Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

** Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд