Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

KOLOROVI: Соковиті відтінки літа у новій колекції ювелірних прикрас

Сапфіри - тренд цього року.

Харківська ювелірна фабрика, з увагою до деталей та любов'ю до клієнта, створила колекцію золотих  прикрас з натуральними каменями.


Різноманіття неймовірних відтінків для вас - від ніжних рожевих каменів, до насичено-зелених, небесно-блакитних, сонячних жовтих і помаранчевих.

 

Перед вами - втілення жіночності та краси. Це неймовірне поєднання яскравих сапфірів з вишуканими діамантами. Ювелірні вироби колекції KOLOROVI створені з золота 585-ї проби, білого та класичного червоного.

 

Оберіть свій колір металу та відтінок каменя.

 

Усі ми більше звикли до класичних синіх сапфірів. Це благородний глибокий колір. Та шанувальники інших кольорів будуть раді відкрити для себе білі, рожеві, блакитні та інші сапфіри.

 

У колекції KOLOROVI поєдналися камені найрізноманітніших кольорів та відтінків, задля вашого насиченого та солодкого літа.

 

У різних світових культурах сапфір вважається символом мудрості, справедливості та духовності. Він є втіленням сили спокою, розуму та волі.

 

Кожен колір може мати своє глибоке значення, залежно від кольору. Так, наприклад, синій вважається кольором розуму, любові, вірності та миру, рожевий - ніжності та гармонії, а зелений - життєвої сили та енергії.

 

Кожна прикраса колекції KOLOROVI - бездоганне поєднання різноманіття смарагдів.

 

Тому це не просто прикраса, а справжній талісман.

 

Обирайте найкраще разом з AURUM.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд