Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Острів скарбів у самому серці Львова



Лаконічні прикраси на щодень та розкішні моделі для особливих моментів, філігранно виконані ікони й оригінальна сувенірна продукція — ювелірні вироби завжди залишаються раціональною інвестицією та чудовим символічним подарунком. У пошуках товару, що припаде до серця, значно приємніше мати можливість оглянути його зблизька, потримати в руках, приміряти та відчути унікальну енергетику.

Витончені прикраси в несхожих стилях від різних українських майстерень в одному місці — мультибрендовий магазин AURUM запрошує клієнтів відвідати оновлений бутик за адресою м. Львів, вул Беринди, 3. В затишній атмосфері під турботливим наглядом персоналу клієнти зможуть вибрати вироби для особливих моментів і на довгу згадку.


Протягом всього шести днів з 11 по 16 червня 2024 року* в межах акції «Відкриття оновленого магазину: знижки до 75%»** діятиме спеціальна додаткова знижка 5%:

  1. на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння зі зменшеною ціною до 45% по прайсу;
  2. на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння зі зменшеною ціною до 60% (окрім акційних категорій та уцінених виробів, відмічених кольоровими стікерами);
  3. на срібні прикраси зі зменшеною ціною до 45% по прайсу (окрім уцінених виробів, відмічених кольоровими стікерами);
  4. на ікони, обереги та дитячі подарунки зі зменшеною ціною до 20%.

Всі пропозиції сумуються зі знижками за дисконтом клієнта, разом з тим діють особливі умови до Дня народження відповідно до умов Програми лояльності та зменшення ціни для Захисників. Бонуси за покупки нараховуються, проте не отоварюються.

Вас чекає просторий зал, зручні вітрини, приємне та практичне освітлення, можливість приймати рішення зважено та без поспіху, аби вибрати прикрасу, що ідеально пасуватиме конкретній людині та випадку.

Наповнюйте життя моментами, закарбованими у виробах, що ніколи не втратять своєї цінності.

*Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни проведення акції, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

**Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців консультантів магазину.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд