Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Свято відкриття



Відкриття магазину AURUM в місті Самбір (вул. Богдана Хмельницького, 8) — приємна новина з кількох причин. По-перше, самбірчани отримають змогу купити красиві та неповторні прикраси від більш ніж 60 кращих ювелірних виробників України. А по-друге, на честь цієї події гостей магазину очікують знижки, від яких настрій не може не стати святковим.


Згідно з умовами акції «Відкриття нового магазину: знижки до 75%»* у період з 19 по 25 березня 2024 року** у магазині AURUM у місті Самбір діятимуть такі цінові пропозиції:

  1. Знижка до 55% по прайсу + 10% додаткова знижка + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння.
  2. Знижка по прайсу до 62% + 5% додаткова знижка + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння (окрім уцінених виробів, що відмічені кольоровими стікерами, та акційних категорій).
  3. Знижка 47% по прайсу + 10% додаткова знижка + знижка за дисконтом клієнта на срібні прикраси (окрім уцінених виробів, що відмічені кольоровими стікерами).
  4. Знижка 20% + 5% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги, дитячі подарунки.
  5. Знижка до Дня народження відповідно до умов Програми лояльності та знижка Захисника на період акції діють. Бонуси нараховуються та отоварюються.

Приходьте на відкриття, щоб скористатися вигідними пропозиціями! Зробіть свій світ та життя дорогих людей яскравішими завдяки прикрасам, від яких радіє серце.

*Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину

** Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни проведення акції, враховуючи особливості періоду воєнних дій в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд