Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Що подарувати коханій дівчині на День народження: гід ювелірними презентами

Скільки радісних та щасливих моментів дарують нам стосунки! Подяка за емоції, турботу, кохання, відданість — повідомлення, яке має транслювати подарунок на День народження жінці. Ювелірні вироби — вірний соратник, який замінить слова та побажання.

Ювелірна прикраса — це завжди універсально

Коштовності — класика серед подарунків. Молодій дівчині пасує тонкий і лаконічний ланцюжок, доповнений різнокольоровими кристалами. Стане в пригоді під час створення багатошарових образів. Дружині подаруйте кільце-солітер з діамантом у центрі композиції.

Якщо питання, що купити на День народження, залишається відкритим, зупиніться на базових ювелірних виробах:

Отримати такий подарунок на День народження — завжди приємно

Сюрприз виглядає розкішно, навіть якщо не коштує захмарних грошей. Коштовності за правильного догляду прослужать 5–10 років. Завжди актуальна класика доповнить образ у стилі casual, строгий діловий костюм, вечірню сукню. Ювелірний виріб — демонстрація характеру, настрою, особистого стилю, тому варто добре поміркувати над подарунком на День народження жінці.

Матеріал ювелірного виробу: не золотом єдиним

Ювелірні прикраси виготовляють з благородних металів: золота, срібла, платини. Рідше використовують:

  • родій;
  • паладій;
  • осмій;
  • іридій.

Якщо набрид стандартний колір золотих і срібних коштовностей, знайдіть оригінальну альтернативу:

  1. Рожеве або червоне золото. У складі лігатур — мідь та срібло. Відтінки сподобаються романтичним натурам.
  2. Родоване срібло. Родій використовують для надання блиску. Тонкий шар металу захищає ювелірний виріб від механічних пошкоджень. Виглядає холодно та привабливо.
  3. Чорне срібло. Дорогоцінний метал під час контакту із сірководнем окислюється. На поверхні утворюється чорний наліт. Метод уникнення цього — нанесення черні. Ювелір контролює ступінь окиснення. Коштовність набуває незвичайного вінтажного флеру.

До ювелірних виробів також належать моделі на основі шкіри та каучуку. Вони доповнюються вставками з дорогоцінних металів, дизайнерськими застібками.

Актуальне питання: чи потрібне каміння

Гідний подарунок на День народження жінці — ювелірний виріб з камінням. Природа створила красу. Ювеліри майстерно інтегрували прекрасне в коштовності. Природний камінь переливається на сонці. Синтетичний кристал свідчить про те, що дівчина піклується про довкілля.

Придивіться до ювелірних виробів, які носить жінка. Випуклі камені чіпляються за одяг, тому іноді дівчата віддають перевагу сережкам та кільцям без інкрустації. Зате не відмовляться від барвистої підвіски або мерехтливого глідерного браслета.

Найкращі ювелірні вироби

Купуйте коштовності в офіційних інтернет-магазинах і точках продажу. Перевіряйте сертифікат, якщо вибрали прикрасу з камінням. Візьміть за основу ювелірні тенденції:

  • поєднання золота й срібла в одному образі;
  • барокова стилізація перлів;
  • браслети поверх рукавів;
  • кільця на рукавичках;
  • розкішні моносережки.

Унікальна особливість — оригінальний кулон або підвіска

Зробіть цікавий сюрприз, обігравши хобі, спосіб життя, віру. Наприклад, кулон у формі серця або знака нескінченності говорить про кохання. Підвіска з рослинним чи тваринним мотивом перетвориться на талісман. За захоплення близькосхідною культурою питання, що можна подарувати дівчині на День народження, вирішується саме. Нехай сюрпризом стане амулет Хамса.

Стильна шпилька

Тренд 2023 року — стильна брошка. Вона кріпиться до жакета, кардигану, доповнює сумку, кепку чи панамку. У пріоритеті фантазійний дизайн з рослинними мотивами. Має гарний вигляд шпилька з квітами. Якщо схиляєтесь до класики, зупиніться на золотій брошці з цирконієм.

Браслетів багато не буває

На модних подіумах — багатошарові ювелірні композиції. Нехай на руці дружини красуються 3–4 тонкі браслети. Моделі з простим та зрозумілим дизайном легко поєднуються. Найкращий варіант — ювелірний сет. Дівчина зможе носити коштовності окремо чи разом.

Якщо свято припало на холодну пору, придивіться до жорстких моделей. Хіт сезону — роз'ємний браслет поверх рукавів. Тих, хто боїться помилитися з розміром, виручить браслет-слейв.

Виберіть прикрасу на роботу або свято

Під час пошуку відповіді на питання, що подарувати дівчині на день народження з ювелірних виробів, враховуйте відповідність часу доби. Для повсякденних образів підійде лаконічна база, а для вечірніх — екстравагантність.

Денні прикраси

Повсякденні коштовності не привертають зайвої уваги. Виконуються в класичному дизайні. Матеріал — золото або срібло. Немає опуклих декоративних вставок. Розмір компактний, оскільки сережки або кільце доповнюють базовий гардероб. Вставки маленькі. Часто використовують штучне каміння, емаль на основі епоксидної смоли. Приклад — тонка срібна каблучка або ланцюжок з якірним типом плетіння.

Вечірні ювелірні вироби

Завдання вечірніх прикрас — приковувати увагу. Часто сережки чи кольє — єдиний елемент ювелірного гардероба в образі. Особливості:

  • об’єм;
  • розсип рубінів, смарагдів, діамантів;
  • фантазійний дизайн.

Якщо хочете зробити своїй дівчині чи дружині подарунок на вихід, зупиніться на масивних моделях. Вибирайте 925 пробу срібла чи 585 пробу золота. Еталонний зразок вечірніх коштовностей — кафи або довгі протяжки (петлі).


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд