Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Ювелірні прикраси Водолія

Ювелірний гороскоп існує так само давно, як і віра у вплив небесних тіл на долю. Астрологи стверджують, що вибір ювелірних прикрас за знаками зодіаку — запорука прийняття правильних рішень у житті. Якщо знайти камінь-талісман, це обіцяє успіх, багатство, здоров'я. Вірити чи ні — кожен вирішує сам.

Ювелірні прикраси для Водолія

Водолій — повітряний знак. Представники цінують оригінальність та самовираження. Не піддаються модним тенденціям. Схильні до експериментів. Сьогодні багатошарова композиція з яскравих браслетів, а завтра мінімалістичні золоті каблучки.

Людей, народжених під знаком Водолія, зараховують до альтруїстів. У покупках не важливий матеріальний аспект. Однак значущі особистий комфорт і постійність у житті.

Ювелірні подарунки для жінок Водолія

Вибирайте оригінальні прикраси для Водолія. Якщо довкола носять кафи, подаруйте кліпси, ажурні сережки, шпильку. Заміжній дівчині підійде браслет або кулон з перлами.

Акцентуйте увагу на складному фантазійному дизайні. Вкладайте сенс у покупку. Наприклад, підберіть тематичний шарм до браслета. Вибирайте моделі з рідкісним камінням. Сподобаються коштовності, інкрустацію яких виконали з нанесенням емалі. Придивіться до етнічних мотивів.

Які подарунки підходять чоловікам Водоліям

Чоловік оцінить функціональний презент. Наприклад, запонки або затискач для краватки. Не відмовиться від аксесуарів, доповнених шкірою, каучуком. Виділятися допоможе масивний перстень-печатка.

Талісмани для Водолія

Ювелірні прикраси для Водолія, що перетворюються на талісман, спираються на вставку та мотив. Камені:

  • діамант;
  • сапфір;
  • топаз;
  • бірюза;
  • аквамарин;
  • малахіт;
  • гранат.

Прекрасний жіночий талісман — метелик. Втілює повітряну стихію. Чоловічий амулет — соколине око. Представники знаку Водолій схильні до ризику. Вибирають професію поліціянта, пожежника, охоронця, каскадера. Соколине око відводить лихо.

Метали ювелірних прикрас, сприятливі для Водолія

Підходящі ювелірні прикраси для Водоліїв виготовляють зі срібла або платини. Вони виступають своєрідним штилем у житті, підкреслюють статус, шляхетність. Жінкам, народженим у січні, підходить рожеве чи червоне золото: воно вказує на характер.

Який колір пасує знаку зодіаку Водолій

Повітряному знаку зодіаку підходить холодна палітра відтінків. Жінкам, народженим у січні, личить рожевий, помаранчевий або червоний колір. Вважається, що фіолетовий — до успіху. Якщо знайдете срібло з таким відливом Водолій оцінить сюрприз.

Від чого варто утриматися — що точно Водоліям не підійде

Питання, які прикраси потрібно носити Водоліям, вирішено. При цьому астрологи радять обережно ставитися до вогняних мінералів. Вважається, що онікс, топаз, золотистий кварц — каміння, яке шкодить енергетиці.

Експериментуйте з образами, однак надягайте лише один талісман: наприклад, амулет Хамса чи сережки з бірюзою.

Риси та властивості ідеальних прикрас для Водолія

Ювелірні прикраси та знаки зодіаку — поняття, котрі не можна розділяти. Так вважають астрологи. Портрет ідеального ювелірного виробу:

  • срібло або платина;
  • вставка з каміння синього відтінку;
  • авторський дизайн;
  • 2–3 композиційні елементи.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд