Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Найкращі ідеї подарунку чоловікові на 14 лютого

Жінка — найкращий подарунок у житті. Однак не забувайте підготувати додатковий сюрприз на День Святого Валентина для коханого. Те, який подарунок на 14 лютого хлопцю вибрати, залежить від хобі, способу життя, побажань адресата презенту.

Що подарувати чоловікові на День Валентина

На запитання, що подарувати чоловікові на День Святого Валентина, знайдеться відповідь: емоцію або річ. Враження запам'ятаються надовго. Мета придбання матеріального презенту — користь. Доповніть сюрприз десертом, вечерею в улюбленому ресторані. Підготуйте листівку-серце або купіть повітряні кульки у формі серця. Накрийте стіл із солодощами, екзотичними фруктами та вином під акомпанемент романтичної музики чи комедії.

Емоційні подарунки, які можна подарувати чоловікові на День Святого Валентина

Список ідей подарунків на 14 лютого хлопцеві не обмежується пошуком останньої PlayStation чи походом у квест-кімнату. Шукайте романтичний підтекст у повсякденних моментах:

  • сніданок та кава в ліжко;
  • романтична вечеря при свічках;
  • масаж.

Зробіть оригінальний сюрприз і подаруйте сертифікат на подорож. Покатайтеся на конях зимовим лісом. Вирушайте на концерт або в театр. Для екстремалів підійде політ на вертольоті чи стрибок з парашутом. Головне — провести час разом.

Індивідуальний підхід до вибору матеріального подарунка хлопцеві на День закоханих

Актуальний подарунок на 14 лютого хлопцю — пункт з wish-лісту. Наприклад:

  • інноваційний гаджет;
  • шкіряний аксесуар;
  • спортивне спорядження;
  • книга;
  • настільна гра.

Якщо коханий не зізнається, чого хоче, погляньте на речі, які хлопці рідко купують самі:

  • одяг;
  • косметика й парфумерія;
  • коштовності.

Ювелірний штрих до образу

Коштовності для чоловіків — складник особистого стилю та демонстрація статусу. Придивіться до браслетів та ланцюжків. Хлопцям пасують масивні печатки-персні. Ідеальний подарунок чоловікові на День святого Валентина відповідає вподобанням та способу життя. Якщо коханий не носить сережку, не експериментуйте, як і щодо затискачів для краваток.

Ланцюжки з плетіннями

Чоловікам пасують масивні золоті чи срібні ланцюги з традиційним якірним плетінням. Популярний прийом у 2023 році — поєднання тонких ланцюжків в одному образі, доповнених кулонами, підвісками. Гармонійно виглядає ланцюжок з плетінням Снейк.

Браслети з плетінням

Класичний подарунок на 14 лютого хлопцеві. Варіантів вистачає: від м'яких конструкцій з плетінням Бісмарк до жорстких моделей, що нагадують манжет. Чоловікам, які вірять у прикмети, не сподобається годинник у подарунок. Знайдіть альтернативу — наприклад, м'який глідерний браслет. Зовні він нагадує Rolex, але складається з окремих композиційних елементів.

Печатки-персні

Гідна відповідь на питання, що подарувати чоловікові на День Валентина. Придивіться до трендових моделей:

  1. Перстень, інкрустований натуральним камінням. У пріоритеті стримана палітра відтінків: онікс, рубін, смарагд, гранат. Красиво виглядає розсип дрібних діамантів, доповнений барвистою емаллю на основі епоксидної смоли.
  2. Печатка з цирконієм. Кристал вирощується в лабораторії. Цікавий варіант подарунка хлопцеві, який переживає за довкілля. У компанії срібла цирконій виглядає вишукано.

Власникам теплого кольоротипу шкіри підійде перстень-печатка з гранатом. Натуральний камінь символізує мужність, багатство, силу, волю.

Чим доповнити ювелірний презент

Ювелірні подарунки на День Святого Валентина хлопцю потребують доповнення. Купіть листівку-серце або зробіть валентинку самостійно. Прикріпіть спільну світлину з побачення чи подорожі. Ззаду напишіть освідчення в коханні.

Як упакувати подарунок коханому на 14 лютого

Підготуйте коробку-серце. Наповніть її цукерками та шоколадками. У центрі розмістіть ювелірний виріб. Шанувальнику незвичайних ідей сподобається дерев'яна скринька або крафтовий пакет з індивідуальним дизайном. Побризкайте коробку або подарунковий пакет парфумами. Нехай аромат кохання наповнює повітря!


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд