Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Сережки для дітей: особливості вибору в залежності від замка

Вибір сережок для дітей складніший, ніж для дорослих. Діти активні, рухливі, тому особливу увагу слід приділяти замку. У ювелірних магазинах представлені різні моделі коштовностей для маленьких модниць, серед асортименту легко загубитися. Ми розповімо про популярні види замків, їх особливості та переваги, щоб ви легко визначилися при придбанні.

Дитячі сережки: ключові аспекти при виборі застібки

Спосіб фіксації залежить від типу виробу. Для дітей, залежно від віку, батьки вибирають різні види прикрас — мінімалістичні пусети, стильні підвіски чи протяжки, навіть конго не менш популярні. У каталогах ювелірних магазинів представлені моделі зі сплавів золота та срібла. Від металу залежать вартість та зовнішній вигляд коштовності. Популярними вважаються сережки для дітей із такими застібками:


Далі розглянемо детальніше кожен вид, адже важливо, щоб виріб був практичним, зручним та елегантно завершував образ дитини.

Англійський замок: ключові аспекти

Фіксатор вважається класичним в ювелірній справі. Його цінують за довговічність та надійність, ризик втратити прикрасу мінімальний. Конструкція замка складається з пружинного затиску та дужки з «вушком». При фіксації чутно характерне клацання. Ювеліри пропонують такі дитячі золоті сережки з англійським замком:

Застібка витримує навантаження, яке створює каміння, вона не деформується під їхньою вагою. Особливість такого фіксатора — неможливість регулювання відстані під мочку. Якщо вона немаленька за товщиною, сережка може викликати дискомфорт. Дитині з тонкими мочками можна сміливо замовляти в інтернет-магазині вироби з таким фіксатором.

Французька застібка: конструкція та особливості

Для дітей варто вибрати французький замок, сережки будуть надзвичайно легкими. Він складається з петлі трикутної форми та тонкого гачка. Коштовність із таким фіксатором варто знімати на ніч, під час занять спортом. Через тонкі елементи застібку легко пошкодити.

Розмір прикрас із французьким фіксатором зазвичай невеликий. Він не призначений для сережок з інкрустацією великим камінням. Ювеліри прикрашають такі вироби мінімалістичними кристалами. Французька застібка використовується у підвісках або класичних сережках.

Кільцева: максимум скритності

Цей вид замку застосовується у моделях «кільця». Бренди не пропонують для малюків великі «конго», але серед асортименту можна підібрати мінімалістичні варіанти. Ключові переваги цього фіксатора:

  • застібка на сережці непомітна, вона зливається з основною частиною;
  • надійність та довговічність;
  • простота у відкритті/закритті замка.

В основному дитячі сережки-кільця не прикрашають самоцвітами. В Україні популярні моделі без камінців. Вони виглядають скромно, елегантно, легко розглянути всю красу дорогоцінного сплаву. Такі сережки відмінно підійдуть як заміна гвоздикам з медичного металу.

Пусети: акуратність та мінімалізм

Замок-пусета складається з прямого гладкого або гвинтового штифта. У першому випадку кріплення притискається, а в другому — закручується. Гвинтова конструкція вважається надійнішою, але перша простіше для дитини. Якщо вирішили придбати дитячі сережки з таким фіксатором, зверніть увагу на:

  1. Розмір штифта. Якщо він довгий і сильно виступає за кріплення, це може призвести до подряпин на ніжній шкірі малюка.
  2. Тип наконечника. Краще вибирати товари з обробленим елементом конструкції. Гострі наконечники, які не піддаються шліфуванню, вважаються травмонебезпечними.

Ключові переваги ювелірних виробів із цим типом замку — маленькі розмір та вага, вони не обтяжують вухо. Пусети не чіпляються за волосся, це особливо актуально, якщо дівчинка має довгу зачіску.

З яким фіксатором вибрати сережки дитині

Насамперед визначтеся з типом виробу, види застібок на сережках залежать від нього. Для найменших варто підібрати пусети, вони вважаються одними з найпрактичніших. Якщо віддаєте перевагу моделям у вигляді підвісок, рекомендуємо звернути увагу на вироби з англійським замком. Їхня ціна трохи вища, ніж гвоздиків, але вони більші, а застібка відрізняється високою надійністю. Це чудовий вибір для рухливих малюків.

Для дітей не менш популярними є моделі на французькому замку. Акуратні підвіски з мінімалістичною інкрустацією різних кольорів вибирають для завершення повсякденних образів та святкових. Якщо подобаються круглі моделі, вибирайте із кільцевою застібкою. Вона практично непомітна, виріб виглядає цілісним. Головне при виборі — враховуйте надійність замку та його практичність!


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд