Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Як носити кафи правильно?

Сережки-кафи – це незвичайна ювелірна прикраса, яка допоможе урізноманітнити образ і пасуватиме абсолютно всім дівчатам, навіть тим, у кого не проколоті вуха. Але як носити кафи так, щоб вони підкреслювали образ, а не контрастували з ним? Розберемо усі деталі.

Як кріпити сережки-кафи?

Умовно кафи можна розділити на дві великі групи, які відрізняються способом кріплення:

  1. Класичний. Виконані як кліпси невеликого розміру. Можуть кріпитись до різних частин вуха та не вимагають робити прокол. Закріпити їх можна за принципом кліпси: спеціальний пружинний механізм легко розкривається і дозволяє виробу міцно триматися на вусі. Ви без проблем можете бігати та вести активний спосіб життя.
  2. Дизайнерські. Така сережка-кафа – це складова прикраса, яка зазвичай має основу у вигляді сережки-гвоздика, кліпси та ланцюжка, що з'єднує ці дві частини. Для кріплення такого аксесуару мочка вуха має бути проколота, в неї вставляється сама сережка, а ось кліпсу можна кріпити на різній висоті вушної раковини. Все залежить від довжини ланцюжка.

Скільки сережок носити одночасно?

У випадку з кафами та їх кількістю потрібно відштовхнутися від їхнього дизайну. Якщо у вас класичні моделі, ви можете комбінувати їх так:

  • 1+1 – по одній сережці на мочці кожного вуха;
  • 2+1 – на одному вусі носити одну сережку на мочці, а на другому – дві на мочці та середині вушної раковини;
  • 3+1 – на одному вусі носити одну сережку на мочці, а на другому – одразу три на різних частинах вушної раковини.

Можна створювати і більше комбінацій, головне дотримуватися правил: чим більше сережок на одному вусі, тим менше їх має бути на другому. Також пам'ятайте, що кілька великих каф виглядатимуть громіздко, тому краще поєднувати великі прикраси з дрібними.

Якщо ви щаслива володарка дизайнерських каф, тоді вам буде личити лише одна комбінація: дизайнерська кафа на одному вусі, класична чи сережка-гвоздик – на іншому.

Сережки-кафи: як носити під зачіску?

Заховати кафи – це злочин, тому заздалегідь продумайте зачіску, щоб показати всю їхню красу. Це може бути низький пучок, хвіст, волосся, прибране на один бік, тощо. Якщо ваше волосся не тримає зачіску – можете носити кафи під розпущене волосся, заклавши його з боку прикраси за вухо.

Як довго можна носити кафи?

Як і будь-які кліпси, кафи довго носити не варто. Середній час – 3-4 години, але можна і довше, якщо носіння не викликає дискомфорту. На ніч кафи, як і будь-які інші сережки, потрібно знімати, щоб випадково не травмувати мочку вуха.

Сережки-кафи – це та «родзинка» в образі, яка допоможе вам урізноманітнити навіть повсякденний лук. А вибрати відповідну модель прикраси ви можете прямо зараз у нашому каталозі.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд