Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Як зробити пропозицію дівчині – 10 красивих способів

У романтичних стосунках настав ключовий момент, і ви замислюєтеся, як зробити пропозицію дівчині. Чітко і прямо чи завуальовано, яскраво чи спокійно – у кожного свій стиль. Ознайомтеся із добіркою красивих способів пропозиції руки та серця.

Знайдіть особливе місце, створіть обстановку

Це може бути локація, важлива обох. Місце, де ви вперше побачили одне одного, познайомилися, почали зустрічатись. Територія, нічим не примітна іншим людям, але значуща для вас. Підготуйте місце заздалегідь, щоб надати яскравості майбутньому освідченню. Наприклад, принесіть у парк теплий плед, термос із чаєм та чашки. Замовте столик у кафе з гарним краєвидом. Винайміть вуличних музикантів, попросіть виконати улюблену мелодію дівчини. Безпрограшний варіант – мальовничий куточок живої природи. Берег водоймища, безкрайнє поле, узлісся — місця, наповнені особливою романтикою.

Вечеря на двох

Приготуйте її самі. Старання, витрачений час та смачний результат не залишать даму байдужою. Не майстер в кулінарному мистецтві – візьміть уроки у мами або подивіться навчальні відеоролики. Потренуйтеся заздалегідь, щоб у відповідальний момент нічого не зіпсувати. Чоловік-кухар виглядає романтично. Упорядкуйте квартиру, декоруйте квітами. Охайно і красиво одягніться. Стіл вкрийте випрасуваною скатертиною. Невимушено поспілкуйтеся, а наприкінці трапези скажіть про свої почуття та наміри.

Пропозиції руки та серця: ідеї виконання бажань

Дізнайтеся про смаки та мрії коханої. Розпитайте про її бажання заздалегідь, ненав'язливо. Можливо, це щось незвичайне:

  • покататися на коні;
  • стрибнути з парашутом;
  • поплавати із дельфінами;
  • завести собаку;
  • підкорити вершину.

Виконайте її бажання. Ідея, як зробити пропозицію, очевидна. Нехай це буде кульмінацією пригоди. Подаруйте каблучку на заручини після приємного проведення часу.

Зробіть професійну фотосесію

Наймите специалиста, посоветуйтесь о выборе красивого места. Если погода плохая, Винайміть спеціаліста, порадьтеся про вибір гарного місця. Якщо погода погана, влаштуйте фотосесію у студії. Фахівці знають, як підібрати фон для характерної події. Запропонуйте дівчині стильно вдягнутися, зробити зачіску та макіяж. Зловивши слушний момент, встаньте на коліно, дістаньте каблучку і попросіть вийти за вас заміж. Домовтеся з фотографом, щоб той засняв красиву пропозицію руки та серця, а також емоції. Не зайвим буде порепетирувати вдома, щоб поза та ракурс були вдалими.

Влаштуйте квест

Оригінальний спосіб для любителів неординарних ідей. Придумайте гру із загадками та рішеннями. Завдання не повинні бути складними, щоб не ставити дівчину в незручне становище. Влаштуйте пригоду вдома або на природі. Складіть головоломки, продумайте маршрут, розвісьте підказки на шляху розгадки. У затишному місці покладіть каблучку. Це буде сюрприз і ваша ціль. Підійдіть та озвучте свій намір.

Повітряні кульки

Из разных способов этот выглядит по-особенному празднично и мило. Яркие шарики З-поміж різних способів цей виглядає особливо святково та мило. Яскраві кульки піднімають настрій, напевно, сподобаються життєрадісній та активній дамі. Забронюйте столик у кафе в окремому куточку приміщення. Прикрасьте його кулями та прикріпіть любовні записки. Ідіть «за лаштунки», спостерігайте за тим, що відбувається. Нехай дівчину проведуть до столика. Вона, напевно, буде приємно здивована і захоче прочитати записки. Визнання на папері підготують його до вашої появи та заповітної пропозиції.

Сюрприз у коробках

Суть методу:

  • підготуйте кілька упаковок;
  • у кожну покладіть невеликий подарунок, якусь дрібницю;
  • найголовніший презент помістіть в останню невелику коробочку.

Роздруковуючи упаковку, жінка буде заінтригована. Коли вона дістанеться каблучки, саме час ставати на коліно і запитати: «Будеш моєю дружиною?».

Любовний напис

Трохи банальний, але успішний спосіб, як роблять пропозицію за всіх часів. Напишіть великими літерами "Виходь за мене" на піску або снігу, викладіть композицію з квітів. Або замовте напис на полотні, повісьте між деревами. Навіть якщо це слова крейдою на асфальті перед вікнами коханої – ефект забезпечений.

Сувій у пляшці

Варіант для тієї, що полюбляє таємниці та пригоди. В антикварному або сувенірному магазині можна придбати зістарену пляшку. Зробіть записку з освідченням у коханні. Аркуш паперу також штучно зістаріть. Розкажіть про почуття, не звертаючись до жінки на ім'я. Напишіть, що хочете провести з нею все життя, і тільки наприкінці назвіть себе, сказавши, що записка адресована їй. Гуляючи на узбережжі, начебто випадково знайдіть пляшку. Дайте дівчині можливість самій її відкрити та подивитися вміст. Коли вона дістане і прочитає послання, то прийде у захват.

Оригінальний флешмоб

Домовтеся з перехожими, роздайте їм кожному по квітці. Попросіть, йдучи на зустріч дівчині, зробити їй подарунок. Вона, напевно, буде здивована такій поведінці незнайомців. Насамкінець вийдіть самі з букетом контрастного кольору і скажіть головні слова. До такого розвитку подій слід добре підготуватися, щоб все пішло за планом.

Як вибрати каблучку

Прикраса на заручини — символ сильних почуттів, взаємності та підготовки до спільного життя. Вибирати каблучку для пропозиції руки та серця потрібно відповідально. Модель із діамантом — класичне рішення. Для тої, хто любить помітні та виразні прикраси, купіть обручку з великим каменем круглого огранювання. Але деяким дівчатам до душі скромніші вироби: з фіанітом чи цирконом невеликого розміру. Таке колечко зручно носити у повсякденному житті та комбінувати з іншими коштовностями.

Поради щодо вибору розміру:

  • Виміряйте внутрішній діаметр каблучки, яке дівчина носить на безіменному пальці. З начерком йдіть до ювелірного магазину.
  • Вдягніть її прикрасу на свій палець до упору, сфотографуйте. З таким орієнтиром у салоні допоможуть знайти відповідний варіант.
  • Попросіть подругу майбутньої нареченої ненароком дізнатися розмір. Завдяки цьому можна замовити обручку в інтернет-магазині.

Описані підказки — це просто заготівлі, ідеї, як зробити пропозицію дівчині. Не копіюйте їх, вигадайте щось оригінальне. Будьте щирими, і дівчина відповість взаємністю.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд