Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Які камені підходять Терезам

Терези – сьомий за рахунком знак в зодіакальному колі. Стихія цього сузір'я – Повітря, за західною астрологією до нього відносяться люди, що народилися в проміжок часу з 24 вересня по 23 жовтня. Поговоримо про особливості їх особистості, а також з'ясуємо, прикраси з якими камінням найбільше їм підходять.

Характеристики Терезів

Існує поділ людей на дванадцять зодіакальних сузір'їв, але не всі до кінця розуміють, про що йде мова. Давайте розберемося детально. Кажуть, що людина Терези (або Телець, Водолій і т.д.) за гороскопом, якщо в розглянутому знаку зодіаку знаходилося Сонце в момент його народження. Положення денного світила в конкретних сузір'ях наділяє людей певними рисами характеру і особливостями поведінки, але для розуміння повної картини важливо аналізувати натальну карту в цілому. Одного знака зодіаку недостатньо.

Повернемося до сонячних Терезів. Такі особистості мають доброзичливий характер, миролюбні, неупереджені, комунікабельні, причому в спілкуванні вміють бути досить дипломатичними.

Ввічливі, тактовні, відрізняються хорошими манерами, розвиненим сприйняттям прекрасного, цінують красу і гармонію у всьому.

У них чудовий смак і розвинене естетичне мислення, тому представники знака зодіаку Терези нерідко вибирають для себе творчі професії. Також вони немов створені для вищого світу: не дарма саме таке положення Сонця простежується в гороскопах багатьох зірок.

З негативних рис характеру варто відзначити нерішучість, схильність сумніватися, деяку подвійність натури. Також сонячні Терези можуть бути злегка апатичними. При негативному розвитку особистості схильні до інтриганства.


Жінка-Терези – мудра, господарська, ніжна і романтична. Вона приділяє багато уваги своєму зовнішньому вигляду, любить піклуватися про чоловіка і дітей. Одягається елегантно і зі смаком, віддає перевагу вічній класиці. Обожнює облаштовувати своє сімейне гніздечко: продумує стильний дизайн кімнат, знаходить вишукані декоративні елементи, при цьому не забуваючи про комфорт.

Чоловік-Терези – справжній джентльмен з хорошими манерами, який оточить кохану турботою і увагою. Цінує матеріальні блага і комфорт, обожнює смачну їжу, подорожі і світські заходи.


Такий чоловік не любить відкритих конфліктів, вважаючи за краще вирішувати будь-які проблеми обговоренням, зазвичай добре знаходить спільну мову з дітьми. Завдяки інтуїтивному розумінню інших людей стає прекрасним і чуйним співрозмовником.

Камені-талісмани для знака зодіаку Терези

Вважається, що самоцвіти, підібрані за гороскопом, допомагають людині по життю: приносять удачу, оберігають від проблем і непередбачених ситуацій. Врахуйте, що нижче наводяться загальні рекомендації по вибору каменів-талісманів, але найкраще звертатися за особистою консультацією до астролога, який допоможе підібрати індивідуальний оберіг. В цілому ж можна назвати універсальні камені для Терезів, які ми розглянемо далі.

Діамант

Огранований алмаз символізує собою твердість характеру і силу духу. Дорогоцінний камінь позбавить Терезів від властивої їм нерішучості, допоможе чітко визначатися зі своїми бажаннями, а також доводити почате до кінця.

Аметист

Представники сузір'я – натури захопливі. Аметист допоможе їм тримати себе в безпечних рамках, захистить від нестриманості: емоційних, пов'язаних з шкідливими звичками, вбереже від негативних зовнішніх впливів.

Сапфір

Енергія каменю посилить інтелектуальні здібності Терезів, а також допоможе їм структурувати отримані знання. Відсутність хаосу в думках додасть представникам сузір'я впевненості в собі і душевної гармонії.

Місячний камінь

Мінерал надає заспокійливу дію на чутливу нервову систему Терезів. Місячний камінь більше підходить жінкам розглянутого зодіакального сузір'я.

Кварц

Рекомендується вибирати каміння рожевого кольору. В такому випадку кварц буде посилювати природні гідності представників повітряного сузір'я, а також сприятливо позначиться на особистому житті.

Смарагд

Камінь сприяє збереженню душевного спокою в будь-яких життєвих ситуаціях. А ще сприятливо впливає на зовнішність, допомагає продовжити молодість.

Гранат

Тільки віддайте перевагу мінералу зеленого кольору. Такий гранат допоможе знаходити вірне рішення в заплутаних життєвих ситуаціях, додасть душевної гармонії.

Вдалі камені-талісмани для Терезів за датою народження

Вибираючи оберіг за знаком Зодіаку, рекомендується також відштовхуватися від декади. Всього їх виділяють три:

  1. Перша декада (з 24.09 по 09.10). На особистостей, народжених в цей період, найсильніше впливає планета Венера. Вони дуже чуттєві, витончені, високо цінують красу і комфорт, але можуть зазнавати труднощів з особистими межами. Для мінімізації негативних особливостей характеру їм варто звернути увагу на діамант, аметист, лазурит, малахіт, яшму (крім кривавої), місячний камінь.
  2. Друга декада (з 04.10 по 13.10). Такі Терези відрізняються скромністю, орієнтовані на сім'ю. Їм можна носити сапфір, смарагд, рубін, аметист, турмалін.
  3. Третя декада (з 14.10 по 23.10). Терези, що з'явилися на світ в цей період, артистичні, харизматичні, нерідко вибирають для себе творчі професії. Але можуть бути занадто тривожними. Їм рекомендується вибирати для себе сапфір, аквамарин, смарагд, цитрин в якості особистого талісмана.

Візьміть до уваги, що підбирати камінь-талісман важливо не тільки за гороскопом, а й орієнтуючись на особисті відчуття – комфортно або некомфортно вам з ним. Потримайте прикрасу з самоцвітом в руках кілька хвилин, проаналізуйте, чи викликає вона у вас радість, почуття безпеки, симпатію або, навпаки, відторгнення, занепокоєння, тривожність? При наявності сумнівів звертайтеся за допомогою до астролога, який знайде ідеальний варіант конкретно для вас.

Камені для чоловіків і жінок Терезів

Підбираючи вдалий самоцвіт, врахуйте також рекомендації підбору талісманів за статевою ознакою. Так жінкам-Терезам варто уважніше придивитися до наступних каменів:


  • діаманту – підвищує самооцінку, позбавляє від нерішучості, захищає від чужої негативної енергії;
  • місячного каменя – допоможе чуйній жіночій психіці заспокоїтися і умиротворитися, усуне погані думки, подарує душевну гармонію;
  • смарагду – корисний при стресових ситуаціях;
  • лазуриту – стабілізує емоційний стан жінки, полегшує знаходження взаєморозуміння з оточуючими, допомагає підвищити самооцінку;
  • зеленому гранату – дасть сили для вирішення будь-яких проблем, гармонізує психіку;
  • бірюзі – її рекомендується носити жінкам знака при вагітності, щоб вона пройшла легко і закінчилася благополучними пологами.

Крім того, універсальними камінням для дівчат-Терезів вважаються агат, малахіт, лабрадор. Кожен з них подарує мінливим натурам душевну гармонію, поліпшить емоційний стан.

Можна носити камінь-талісман у вигляді інкрустації будь-яких ювелірних виробів: каблучки, сережок, кулонів, браслетів і т.д. При цьому не рекомендовано одночасно поєднувати кілька різних самоцвітів, так як вони можуть негативно взаємодіяти один з одним.

Поговоримо про представників сильної статі розглянутого сузір'я. Чоловікам-Терезам рекомендовано звернути увагу на наступні камені:

Також в числі універсальних талісманів чоловіків-Терезів знаходяться турмалін і аметист. Самоцвіти вбережуть представників сильної статі від негативних впливів з боку оточуючих, від подвійності думок і вчинків, а також усунуть зайві сумніви, захистять від прийняття неправильних рішень.

Камені, які протипоказані знаку Терези

Але є і мінерали, носити які представникам повітряного сузір'я астрологи не радять. У числі каменів, які протипоказані знаку зодіаку Терези:


  • онікс – посилить подвійність і нерішучість, плюс може спровокувати затяжні напади ліні і апатії;
  • змійовик – знизить самооцінку, негативно вплине на бажання саморозвитку;
  • гагат – негативно впливає на настрій, здатний увігнати представників знака в глибоку депресію.

Крім того, Терезам рекомендується уникати використання каменів з кривавим забарвленням, в числі яких: червоний гранат, корал, червона яшма, сердолік. Носіння таких мінералів сприятиме розвитку в представниках знака негативних рис характеру (жадібність, заздрість, злість та інших).

Наостанок хочеться ще раз нагадати, що підбір найбільш сприятливого каменю-талісмана повинен здійснюватися в індивідуальному порядку під контролем астролога. В такому випадку можна бути повністю впевненим, що конкретний мінерал принесе вам удачу, благополуччя, вбереже від життєвих негараздів.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд