Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Грошові магніти: які камені допомагають розбагатіти

Щоб купити ексклюзивну прикрасу, потрібні гроші. Не повірите, але цей принцип працює і у зворотний бік. А саме щоб були гроші, необхідно придбати особливу прикрасу. Камені-талісмани сприяють процвітанню, фінансовій стабільності та добробуту власника.

Головне — вірити в їхню чудодійну силу та в себе. Тому що оптимістичний настрій — запорука успіху будь-якої справі. Які ювелірні вироби варто доглянути в каталозі інтернет-магазину AURUM, щоб стати мільйонером, — розкажемо далі.

П'ять сильних каменів, що притягують багатство та удачу

Відразу уточнимо: камені не можуть приносити гроші без ваших зусиль, вони так не працюють. Їх використовують, щоб розкрити та вивільнити енергію, необхідну для досягнення фінансової мрії.

Жовтий цитрин

Наділяє ясним розумом, мудрістю для подолання труднощів, пов'язаних із бізнесом та роботою. Незамінний при ділових зустрічах та відрядженнях, де потрібно налагодити нові контакти з партнерами. Тісно пов'язаний з дихальною чакрою, тому носити його краще в районі сонячного сплетіння як кулон на довгому ланцюжку.

Зелений малахіт

Допомагає відпустити страх та сумніви. Надає впевненості в собі та розкриває вашу внутрішню силу, яка потрібна для руху вперед — за мрією. Неймовірно ефективний при носінні у вигляді намиста на грудях. Нагадуватиме вам, що при прийнятті важливих рішень потрібно слухати своє серце та віддаватися улюбленій роботі з пристрастю.

Прозорий кварц

Один з найкращих кристалів для постановки намірів та чітких цілей. Очищає розум, щоб ви могли визначитися, чого ви дійсно хочете. Стане в пригоді тоді, коли починається побудова грандіозних фінансових планів. Щоб вони втілилися в життя, зміцніть кварцом інші камені для багатства, комбінуючи їх в одній прикрасі.

Різнокольорове котяче око

Відкриває безліч шляхів для вирішення складного завдання, попереджає про небезпеку, допомагає зосередитись. Розвиває інтуїцію, тому ви точно знатимете, коли потрібно діяти, а коли — відпочити. Сприяє укладанню успішної угоди. Хороший вибір для носіння цього каменю — сережки.

Золотистий бурштин

Наповнює новими силами, наділяє здатністю ясно мислити та зберігати спокій. Це важливі характеристики для тих, хто хоче залучити багатство до свого життя. Сережки, каблучки та кулони з бурштином різних моделей та розмірів стануть символом процвітання та фінансового успіху.

Камені-фігурки для посилення магічного ефекту

Щоб у будинок прийшли гроші, необов'язково носити камінь на собі як амулет. Ви можете замовити фігурку-сувенір у вигляді тварини та поставити її у правильному місці. Згідно з фен-шуй, зона багатства знаходиться на південному сході. Поставте там робочий стіл, і нехай на ньому оселяться:

  • жаба — найсильніший талісман і грошовий магніт, який перетворить ваш гаманець на ріг достатку;
  • слон — священна тварина Таїланду принесе добробут, стабільність та фінансову удачу;
  • риба — луска, що переливається, посприяє сліпучому кар'єрному зростанню та збільшенню зарплатні;
  • собачка Фу — віддана захисниця китайських імператорів, що активізує енергетичні потоки, через які в будинок потечуть гроші;
  • дракон — могутня міфологічна істота допоможе знайти сильного покровителя та вбереже від партнерства з несумлінними людьми.

Крім тварин досягти успіху допоможуть підкови, піраміди, ложки-загребушки з дорогоцінного металу та, звичайно, грошові дерева.

Як зарядити камінь на фінансовий добробут

Працювати з вами в парі буде тільки нове каміння, яке ви самі купили або знайшли. Вони чисті, без сторонньої енергетики. Після того, як ви принесли талісман у будинок, занурьте його у святу воду, а потім трохи потріть і зігрійте в долонях. Так грошовий камінь відчує ваше біополе та налаштується на нього.

Добре живлять мінерали сонячні промені, вогонь чи земля. Також можна провести нескладний ритуал із церковними свічками та молитвами. І найголовніше — візуалізація. Дивіться на талісман і думайте про те, як робите дорогі покупки, рахуєте гроші, перекладаєте пачки купюр.

Вигідні прикраси за знаками зодіаку

Астрологи рекомендують вибирати камінь, звертаючи увагу на дату народження та зодіакальний знак, під яким ви народилися:

  • Овен — гроші принесуть смарагдові сережки.
  • Лев — чотки з сардонікса.
  • Стрілець — гранатовий браслет.
  • Телець — каблучка з оніксом.
  • Діва — кулон із хризолітом.
  • Козоріг — гематитовий браслет.
  • Близнюки — підвіска з місячним каменем.
  • Терези — перстень з лазуритом.
  • Водолій — сережки з халцедоном.
  • Рак — каблучка з сердоліком.
  • Скорпіон — коралове намисто.
  • Риби — нитка перлів.

Підібрати грошовий ювелірний виріб в Україні завжди зручно на сайті AURUM. В асортименті — прикраси у різних кольорах та за доступною ціною. Доставка товару здійснюється у всіх регіонах. Оформляйте замовлення та отримуйте особистий талісман для збільшення прибутку.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд