Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Вибираємо подарунок дівчині на річницю стосунків

Річниця взаємин — це особливе свято, яке потребує оригінального подарунка для дівчини. Як презент чудово підходять ювелірні прикраси. З їхньою допомогою можна висловити почуття до другої половинки, продемонструвати відданість і турботу. Розглянемо найпопулярніші варіанти подарунків.

Поради та рекомендації

Вибираючи, що подарувати дівчині на річницю, керуйтеся такими критеріями:

  • Романтичність. Свято — це хороша нагода нагадати дорогій людині про свої почуття, підібрати приємні слова для привітання.
  • Інтрига. Вміння дивувати освіжає стосунки та відкриває вас для жінки з іншого боку. Нехай презент стане несподіваним та милим сюрпризом.
  • Креативність. Уникайте тривіальних ідей. Виявіть винахідливість і подайте оригінальний подарунок на річницю.

Виконайте бажання дівчини. Враховуйте її інтереси, хобі, звички та мрії — їхня реалізація принесе незабутні емоції.

Що не варто дарувати

У цей день головне — виявити увагу. Але іноді подарована річ може лише засмутити. Який подарунок дівчині на річницю дарувати небажано:

  • Статуетка — якщо фігурка не є бажаною річчю для вашої коханої, вона буде просто припадати пилом на полиці.
  • Посуд — привід волає до романтики, а не каструлям і сковорідкам. На річницю варто подарувати дівчині естетичний презент із сенсом, який нагадуватиме про знакову дату, а не побутові турботи.
  • М'які іграшки — практичні жінки та прихильники мінімалізму не оцінять плюшевий «пилозбірник», хай навіть милий.

Уникайте недоречних предметів. Орієнтуйтеся на смак дівчини, а не на свій, особливо якщо ваші уподобання суттєво відрізняються. Також не варто дарувати тварин, якщо ви ще не мешкаєте разом.

Класичні варіанти

Не завжди легко вибрати, що подарувати на рік стосунків, виходячи з інтересів обраниці. У такому разі можна скористатися одним із безпрограшних варіантів, які подарують яскраві емоції.

Пропозиція вийти заміж

Про такий сюрприз мріє кожна дівчина. Якщо ваші наміри серйозні — це найкращий варіант.

Ювелірні вироби

Традиційна та класична ідея. Залишилося вибрати, що подарувати на річницю стосунків: браслет, кулон, каблучку, ланцюжок чи сережки. При виборі враховуйте переваги коханої.

Спільна фотосесія

Фотографії зафіксують ваші емоції та почуття у зворушливий день. Підберіть гарну локацію та порадуйте кохану.

Портрет від художника

Загальний якісний малюнок — оригінальний подарунок дівчині на річницю стосунків. Художник може написати портрет не лише у вашій присутності, а й з фотографії.

Книга від улюбленого автора

Якщо жінка захоплюється певним письменником, виберіть для неї книгу або серію цього автора. Вона оцінить таку увагу до її інтересів, а ви не будете довго ламати голову, що подарувати дівчині на рік стосунків.

Оригінальний парфум

Якщо не знаєте, що подарувати дівчині, зробіть незвичайний сюрприз — купіть той аромат, в якому вона була в день вашої зустрічі або на першому романтичному побаченні. Але якщо ви не знаєте переваг коханої, відмовтеся від цього варіанту.

Романтична вечеря

Вечеря у незвичайному місці, наприклад, на даху під музику, захід сонця та сяйво китайських ліхтариків подарують приємні враження. Доповнять романтичну атмосферу краса нічного міста та букет улюблених квітів.

Ювелірні вироби як натяк на серйозність

Прикраса — це гарний подарунок на річницю стосунків. Вишуканий ювелірний виріб продемонструє, як сильно ви кохаєте обраницю, і нагадуватиме про день вашого знайомства. Відповідні варіанти:

  • Каблучка для заручин— якщо ви вирішили зробити пропозицію руки та серця, виберіть ніжну каблучку та зробіть неймовірний сюрприз. Головне — правильно підібрати розмір.
  • Сережки— чудовий варіант презенту. Залишилося визначитися з дизайном, видом металу та інкрустацією.
  • Ланцюжок— елегантний виріб із золота або срібла підкреслить витонченість шиї та ключиць обраниці.
  • Браслет— стильний ювелірний виріб. Підберіть вишукану модель з дорогоцінним камінням, якщо дівчина віддає перевагу акцентним прикрасам, або купіть лаконічний гладкий браслет для шанувальниці стриманого стилю.

Дорогоцінні прикраси можна підібрати на будь-який смак. Хороша альтернатива — елітна біжутерія. Ще один варіант, що подарувати на річницю — годинник від відомого бренду.

Сподіваємось, наша стаття буде корисною, і ви зможете вибрати ідеальний подарунок дівчині на річницю. А якщо зупинилися на прикрасі, в асортименті інтернет-магазину ви зможете підібрати презент на будь-який бюджет.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд