Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Модні прикраси для наймолодших — естетика та цінності

Естетичний смак та відчуття стилю, як і більшість корисних звичок, найлегше розвивати змалку. Ювелірні вироби це про витонченість, увагу до деталей, сприйняття краси та цінності. А ще, це можливість закарбовувати важливі моменти й емоції в речі, які завжди будуть поруч і з віком ставатимуть все більш значущими. Ювелірний мультибрендовий магазин AURUM пропонує ознайомитись з грайливою та водночас вишуканою колекцією дитячих прикрас.




-48%
Сережки з червоного золота з фіанітом


Сучасні маленькі принцеси



Багато молодих батьків вважає, що прикраси для дівчинки — це пережиток минулого. Активна громадська позиція сучасних жінок та мода на андрогінні образи дійсно здаються несумісними з традиційним образом принцеси. Проте жодні батьки не стримують усмішки, коли їхня донечка одягає сукню, мамині туфлі на підборах, робить собі зачіску й прикрашає вбрання блискітками.

Образ принцеси — це не лише про красу, але й про витонченість, харизму, силу волі, мужність та рішучість. Тож дозвольте своїй крихітці вдавати принцесу, з якої потім виросте справді могутня королева. Прикраси, які доречно подарувати дівчинці:

  • ланцюжок з хрестиком чи ладанкою на хрещення чи перше причастя;
  • сережки для дитини з проколотими вухами;
  • декоративні шпильки як оберіг;
  • шовкові браслети з золотими чи срібними елементами.

Найперші ювелірні вироби, які отримує юна пані виключно з естетичною метою, — сережки. Якщо дитині тільки нещодавно прокололи вуха, золоті моделі-гвоздики у грайливому дизайні допоможуть звикнути до прикраси. Тим, хто вже адаптувався можна підібрати вироби з фіанітами й англійською застібкою, що чудово підійдуть до формального шкільного костюма чи святкової сукні.

Дитячі прикраси відрізняються чарівним фантазійним дизайном, як от вироби у формі квітів, метеликів, серденьок, звірят, бантиків, зірок тощо. Дорогоцінні вставки створюють фантастичний урочистий блиск, такі прикраси підійдуть для особливих випадків. Мерехтливі бюджетні вироби на щодень інкрустовані білими й кольоровими фіанітами.





Юні лицарі честі

Не варто думати, що лише дівчата зуміють оцінити ювелірні прикраси. Якщо ви вкладаєте в подарунок почуття та сенси, вони будуть так само важливими для дитини. Підберіть для шляхетного лицаря вироби, що надихатимуть його:

  • хрестик на ювелірному шнурку;
  • патріотичний браслет з шовку та золота;
  • золотий значок з державною символікою;
  • фігурну підвіску без вставок.

Особливої сили набувають речі подаровані тим, ким пишаєшся і хочеш наслідувати. Додайте декілька щирих слів та свою безмежну віру в сина.

Ювелірні вироби незмінно залишаються доречним подарунком до дня народження чи на Новий рік. Також вони стануть пам’ятною річчю з нагоди вступу до школи, початку навчального року, першого конкурсу, змагань чи виступу. Продемонструйте дитині, як сильно цінуєте те, що важливо для неї.

-48%
Значок із червоного золота "Тризуб-Герб України"
-48%
Шпилька з червоного золота "Boy"
Товари зі статті Показати все
-48%
Сережки з червоного золота з фіанітом
5

Відгуки (1)

Сережки з червоного золота з фіанітом
-48%
Значок із червоного золота "Тризуб-Герб України"

Залишити відгук

Значок із червоного золота "Тризуб-Герб України"
-48%
Шпилька з червоного золота "Boy"

Залишити відгук

Шпилька з червоного золота "Boy"

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд