Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Тренди ювелірних прикрас на 2024-й рік

Вироби з дорогоцінних металів завжди актуальні. Різноманітність дизайнів вражає, тому вибір стильних прикрас, які ідеально доповнять образ, — просте завдання. Якщо розглядати моду 2024 року, можна виділити загальні тренди. Ювелірні вироби доступні в різних варіантах виконання, від звичної класики до незвичайних моделей, що привертають увагу сяйвом і яскравими відтінками вставок з дорогоцінних каменів.

Асортимент каблучок: класика і розкіш

Тренди ювелірних виробів дадуть змогу вибрати в каталозі варіант, який стане актуальним у 2024 році. Незмінно популярними залишаються срібні та золоті каблучки в стилі мінімалізму. Доступні вироби з гладким обідком або алмазною гранню. Класичну каблучку можна купити і з дорогоцінним камінням. Для інкрустації прикрас у стилі мінімалізму використовують мініатюрні фіаніти, що гармоніюють як зі сріблом, так і з золотом.

-53%
Фалангова каблучка  з білого золота
-53%
Каблучка подвійна з червоного золота на фалангу
-53%
Каблучка з червоного золота




Якщо потрібні модні ювелірні прикраси класу преміум, в асортименті відомих інтернет-магазинів України доступні варіанти з розкішними діамантами. Для інкрустації класичних моделей, які залишаються актуальними у 2024 році, використовують крихітні самоцвіти, що характеризуються круглим огранюванням.

Шанувальникам яскравих, незвичайних каблучок доступний широкий асортимент варіантів виконання. Серед актуальних стилів варто виділити:

  • геометрію, або авангард;
  • флористичні мотиви;
  • анімалістику;
  • романтику.





Як і раніше, трендовими залишаються вироби, виконані в унікальному стилі модних ювелірних будинків, наприклад Van Cleef, Tiffany, Chanel.

Вибір сережок: що актуально у 2024 році

Серед варіантів, що допомагають виглядати привабливо й елегантно, не можна не виділити конго. Сережки, виконані у вигляді кілець, доступні в широкому розмаїтті дизайнів і розмірів. Причому широкий асортимент прикрас доступний шанувальникам і срібла, і золота. Цікавими деталями сережок стали сяйні камені. Самоцвіти розміщують у вигляді доріжок, що дає змогу підкреслити витонченість. Шанувальниці класики можуть вибрати вироби конго, інкрустовані крихітними фіанітами та діамантами із блиском, що зачаровує.

-51%
Сережки "Конюшина" з червоного золота з фіанітами
-51%
Каблучка "Конюшина" з фіанітами з червоного золота

Ювелірні прикраси з кольоровими кристалами елегантно доповнять образ і створять особливий настрій. Для інкрустації стильних сережок-кілець, що стали трендом у 2024 році, використовують:

  • смарагд;
  • аметист;
  • раухтопаз;
  • гранат;
  • фіаніт у різних варіантах кольорів.

Неможливо не виділити широкі конго з алмазною гранню. Також сережки у вигляді кілець майстри ювелірного мистецтва доповнюють мініатюрними підвісками у вигляді сердець, геометричних і флористичних елементів. Стильно завершити образ допоможуть моделі, виконані із золота різних відтінків, наприклад білого і рожевого.

-53%
Сережки-кільця з фіанітами і підвісним серцем з червоного золота

Актуальними у 2024 році залишаються пусети. Зовні такі сережки нагадують крихітні гвоздики. Попри просте, на перший погляд, виконання, вибір дизайнів прикрас приємно дивує різноманітністю. Причому це стосується як срібних, так і золотих варіантів. Для повсякденного носіння і доповнення образу стильними деталями можна віддати перевагу пусетам з діамантовою гранню. Такі сережки не інкрустують камінням. Однак вони привертають увагу рельєфною основою, якій надають круглу, трикутну або квадратну форму.

Стильним дизайном характеризуються пусети з флористичними мотивами. Тренди ювелірних прикрас уже котрий рік поспіль неможливо уявити без авторського стилю Van Cleef. Основа таких сережок виконана у вигляді елегантного чотирилисника. Рослинний елемент доступний у різних варіантах.

Лаконічним дизайном характеризуються вироби, виконані повністю зі сплаву дорогоцінного металу. Також можна купити моделі зі вставками із самоцвітів у формі чотирилисника. Наприклад, чудовим поєднанням елегантності та стилю стали сережки Van Cleef з розкішним чорним агатом. Якщо потрібні прикраси з білими вставками, можна звернути увагу на моделі з перламутром. Також варто виділити прикраси Van Cleef з малахітом. Цей напівдорогоцінний камінь надає чотирилиснику максимально натурального вигляду.

Для вечірки, дискотеки, фотосесії чудово підійдуть сережки, виконані у вигляді протяжок. Вони підкреслюють елегантність і роблять образ оригінальним, гармонійно доповнюють будь-яку зачіску, яка відкриває вуха. Моделі, актуальні у 2024 році, доступні в колекціях магазинів з:

  • намистинами перлів;
  • геометричними елементами з камінням або без нього;
  • кільцями;
  • метеликами;
  • серцями;
  • чотирилисниками.

Різноманітність сережок-протяжок дасть змогу вибрати оптимальний варіант.

Який браслет купити у 2024 році

Серед товарів, доступних в ювелірних магазинах, не можна не виділити прикраси для зап'ястя. Браслети запропоновані різними моделями, проте трендовими стають вироби, що привертають увагу строгістю ліній. Тому актуальною залишається геометрія. Браслети зі срібла та золота доповнюють елементами, виконаними у вигляді квадратів, трикутників, багатокутників.

Шанувальниці сяйних каменів можуть вибрати стильний тенісний браслет, що складається повністю зі вставок у вигляді фіанітів або діамантів. Прикраса поєднує елегантність і лаконічність. Ціна браслета безпосередньо залежить від виду, розміру, огранювання самоцвіту.

Модні прикраси для шиї

У 2024 році ланцюжки, кольє, кулони, підвіски, виконані зі срібла або золота, можна замовляти в будь-яких варіантах виконання. У моді залишається як класика, так і яскравий дизайн. Якщо цікавить ювелірний ланцюжок, сміливо можна вибирати модель, що характеризується якірним плетінням і подовженими ланками. Також варто виділити техніку бісмарк. Прикраси набувають об'єму і привертають увагу складним переплетенням елементів.

Що стосується кулонів, підвісок і кольє, актуальною залишається філігранність елементів. Опрацьовані з високою точністю деталі роблять навіть мініатюрну прикрасу стильною і помітною.


Товари зі статті Показати все
-53%
Фалангова каблучка  з білого золота

Залишити відгук

Фалангова каблучка з білого золота
-53%
Каблучка подвійна з червоного золота на фалангу
5

Відгуки (1)

Каблучка подвійна з червоного золота на фалангу
-53%
Каблучка з червоного золота

Залишити відгук

Каблучка з червоного золота
-51%
Сережки "Конюшина" з червоного золота з фіанітами
5

Відгуки (1)

Сережки "Конюшина" з червоного золота з фіанітами
-51%
Каблучка "Конюшина" з фіанітами з червоного золота

Залишити відгук

Каблучка "Конюшина" з фіанітами з червоного золота
-53%
Сережки-кільця з фіанітами і підвісним серцем з червоного золота

Залишити відгук

Сережки-кільця з фіанітами і підвісним серцем з червоного золота

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд