Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Ювелірний сонник: до чого сняться прикраси

Люди здавна надавали великого значення нічним видінням, намагалися зрозуміти і пояснити їх. Особливо загадково уві снах виглядали вироби з благородних металів і каменів, адже в реальному житті вони символізували достаток. Доторкнутися до них, приміряти, помилуватися, нехай навіть не по-справжньому, завжди приємно. Але чи не попереджає підсвідомість таким чином про майбутні проблеми — таке питання хвилювало людей. Над цим тлумаченням працювали багато відомих віщунів. Як вони пояснюють побачене вночі — дізнаєтеся зі статті.

До чого сниться золото

AURUM символізує, що вас переповнює відчуття багатства або віри в себе. Ви отримуєте задоволення від того, що впевнені в своїх силах, завтрашньому дні, чините, як хочеться. Злато в сновидінні можливо трактувати як швидку удачу, статок, зцілення, щастя, нові досягнення. Воно говорить про абсолютну владу і швидку перемогу.

Однак відомо і протилежне тлумачення. Такий сон може виникати від відчуття перенасичення чим-небудь. Слідом за цим настає розчарування, заздрість до чужої радості. Іноді з'являються могутні вороги.

Закопане або заховане золото, побачене уві сні, віщує цінність. Ви не бажаєте ділитися з іншими чимось, що багато означає для вас. Це виражається в різних видах. Наприклад, родич незабаром оголосить про майбутнє весілля, ви розумієте, що його відносини стають більш стабільними.

Якщо вам сняться злитки, це означає ресурси, які принесуть вигоду в майбутньому, допоможуть у важкі часи. Вони показують секрети, досвід, обіцянки, інформацію, важелі впливу, якими ви володієте. Шматок металу — символ грандіозних змін. Днями ви відкриєте для себе щось інше.


Втратити золото — провісник втраченого шансу, знайти — отримати нагороду, від якої ви будете не в захваті, або дружба з новою людиною, закопувати — пора відкрити очі на близьких, у них від вас секрети. Якщо ви бачите його в рідкому стані, отже, втратили контроль над ситуацією. Пора взяти все в свої руки. Золотий пил говорить про те, що необхідно спланувати подальше життя. AURUM на зубах — хороший знак для ваших фінансів, але для справжнього успіху потрібно все ретельно продумати. Це ж відображають монети.

До чого сниться срібло

Тлумачі часто твердять: Argentum несе особливе послання. Розглядати його уві сні — до добра.

Фігурки і статуї попереджають про багатство, чим вони більші, тим краще матеріальний стан. Але тільки не тоді, коли ви віддаєте, так наближаються втрати.

Срібні монети віщують зраду, особливо якщо вони дрібні. Не сьогодні-завтра ви будете плакати. Величезна купа таких грошей — до достатку і великої удачі. Добрим знаком буде знайти їх — це до радості. Підбираючи монети на землі, ви скористаєтеся можливістю і отримаєте матеріальну вигоду.

Тарілка або інший посуд з металу пророкує зустріч з корисною людиною. Вона стане важливою частиною вашого існування і зробить щасливішим. Срібні ложки показуються до несподіваних гостей. Вам краще підготуватися до прийому. Пиття з такої чаші ототожнюється з постійним і тривалим везінням.

Неочищений Argentum у шахтах обіцяє попереду багатство. Добре, коли сняться речі, вставлені в ньому, так попереджають про зміни в особистому житті, успіх.

Клітці зі срібла надають значення пастки. Вам необхідно вирватися і відчути красу навколо.

Прикраси: до чого сняться коштовності

Такі видіння здатні символізувати благополуччя, позитив, зростання капіталу. Вони часто асоціюються з майбутнім щасливим кінцем.

Дорогі речі, які ви розгледіли вночі, можуть позначати:

  1. Сережки демонструють, що вас очікують нові дружні відносини, впевненість в особистих зв'язках і любові.
  2. Намисто вказує на невиконані бажання. Подумайте, чого вам не вистачає в побуті.
  3. Ланцюжок — символ постійного зв'язку з партнером, близьким оточенням, старим другом, він стане міцнішим. Срібна продукція тотожна радісним змінам.
  4. Якщо це шнур, можливо, прийшов час переосмислити деякі відносини, пробачити і відпустити людину.
  5. Каблучка — це довгоочікуваний подарунок. Якщо ви довго над чимось працюєте, незабаром відчуєте результат такої праці. Зроблене зі срібла пророкує стан відносин в сім'ї.
  6. Годинник показує свіжі почуття, емоції, прагнення.
  7. Браслет на нозі асоціюється з проблемами зі здоров'ям.

Підносити красу — означає, що ви сумуєте або сумують за вами. Це свідчить про необхідність залишатися на зв'язку з людьми, які зникли з вашого життя. Деякі трактують, що подаровані творіння приносять серйозну загрозу. Також негативно оцінюється втрата цінностей — це знак зіткнення з труднощами у відносинах, бізнесі, фінансових питаннях. Можливо, ви станете жертвою шахрайства.

Отримати в дар набір — говорить про стрімкий шлюб, успадкувати його — про бажання добитися великих доходів. Купівля предметів мистецтва пророкує мрії, що збуваються. Носити гарнітур — провісник стрімкого розвитку кар'єри. Якщо він знаходиться на комусь іншому, той стане відомим.


Значення дорогоцінних каменів уві сні

Видіння зі скарбами часто інтерпретують удачею в бізнесі та особистих справах. Якщо ви отримали такий презент, то це уособлює збільшення багатства. Раптом виявити дорогий кристал — до дивовижної події. І навіть його втрата розповідає про несподівану удачу. До процвітання ведуть сни, в яких ви отримуєте спадок зі скарбів.

Однак роздавати коштовності — діяти на шкоду собі, вас попереджають про загрозу для особистості і майна. Кольори порід розшифровують так:

  • синій — натхнення, нові ідеї і знання;
  • червоний — романтичні відносини;
  • жовтий — інші можливості;
  • зелений — до грошей;
  • фіолетовий — необхідно задуматися про духовний бік буття.

Молода дівчина, яка бачить уві сні втрату цінностей, повинна побоюватися нещирих компліментів. Їх отримання ототожнюється зі швидким шлюбом. Погана ознака для тих, хто помітить крадіжку. Це говорить про великі втрати.

Значення дорогоцінних каменів:

Оброблений браслет уособлює сюрприз, нові сторони в старих знайомих. Про приємні очікування розповідають сновидіння з сережками з блискучим розсипом. Кулон з інкрустацією відображає нерозуміння в родині, необхідність порозумітися. Отримати в подарунок кольє, декороване дорогоцінними каменями, свідчить про благополуччя в домі. Фальшиві скарби підтверджують ваш страх розчарувати когось.

До чого сниться багато прикрас

Якщо вам примарилась купівля, крадіжка або отримання презенту у вигляді великої кількості дорогих предметів, готуйтеся до успіху, визнанню в суспільстві, кар'єрного зростання. Велика кількість золота, срібла, перлів веде до втілення найсміливіших мрій, досягненню мети за рахунок мінімальних витрат енергії та сил.

Снам про примірку гарнітура приписують погане самопочуття. Це попередження про необхідність стежити за своїм здоров'ям. Тим, хто розгледить повний магазин, необхідно підготуватися до грошей.

Велика кількість скарбів — символ благополуччя в реальному житті, привід задуматися про те, що вже придбано. Благополуччя може бути не тільки матеріальним, а й духовним. Вироби можуть бути на вас або інших людях, вони говорять про прийдешній достаток.

Для жінки сон про незліченну кількість золота означає заміжжя з розрахунку. Чи стане такий шлюб щасливим — судити поки рано. Чоловікові так віщують удачу в справах. Усе, за що він візьметься, буде прибутковим. Отримання такого сюрпризу від незнайомої людини асоціюють з брехнею і зрадою. Тим, хто плавить цінний метал, потрібно підготуватися до стабільності.

Тлумачення популярних сонників

Над трактуванням нічних видінь працювали багато відомих віщунів. Найбільшою популярністю користуються сонники Міллера, Нострадамуса, Ванги, східний, для закоханих та ін. Кожен з них містить свою трактовку фантазій з ювелірними виробами.

За тлумача Міллера розрізняють покупку, пошук, злодійство, програш. У першому випадку на вас чекає нагорода, у другому — реалізація планів і ідей. Красти коштовності — до раптової удачі, програвати — розірвати відносини.


Складена Нострадамусом книга розкриває значення парних зразків. У ній описується, що бачити таке передрікає стрімкий шлюб. Якщо на них діаманти, незабаром надійде пропозиція про заміжжя. Отримане в подарунок ототожнюється з заручинами. Якщо ви втратили цінності, а уві сні відшукали їх, готуйтеся до примирення з близькими. Розглядати на собі блискучі камені — вказує на процвітання в бізнесі.

Сонник Ванги віщує про появу злого, заздрісного суперника, якщо ви втратили скарби. При цьому можна позбутися важкої хвороби. Також йдеться про те, що доведеться пожертвувати найціннішим для здоров'я близьких.

Східний жіночий тлумач наказує високе положення і задоволення амбіцій. Якщо вправні творіння прикрашають одяг, чекайте везіння в азартних іграх. Спадщина розповідає про розчарування в матеріальних благах.

Сонник закоханих гарантує шлюбні узи. Молода дівчина, яка бачить, як їй дарують коштовності, вдало вийде заміж. Їх втрата — провісник засмучення від коханого. Купівля обіцяє успіх у сердечних справах.

Сон, в якому вам показують ювелірні прикраси, може ознаменувати погані або хороші події, тому не впадайте у відчай, коли прочитаєте неприємне тлумачення. Спробуйте не надавати йому великого значення, і тоді з'явиться шанс, що все обійдеться.

Попередня Наступна

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд