Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Діви: найкращі поєднання каміння та характеру

Прикраси — не тільки витончене завершення образу, вони здатні впливати на життя людини. Коштовне каміння може покращувати стан справ в особистому житті і кар'єрі. Головне, щоб кристал гармонійно підходив за знаком зодіаку. Одні мінерали допомагають Дівам, а інші здатні принести неприємності. Ми розповімо про те, які коштовності потрібно вибирати для сприятливої аури.

Особливості знака

Virgo знаходиться під заступництвом Меркурія. Знак стоїть на шостому місці в гороскопі. Людина, що народилася в період з 24.08 по 23.09, схильна до систематичності і порядку в будь-якій справі. Усі завдання вирішуються поступово, за планом або алгоритмом. Педантичність — одне з головних достоїнств тих, що народилися в період з серпня по вересень.

Це цілеспрямовані люди, які звикли добиватися всього самостійно. Стихія знака Virgo — земля. Діва уособлює чистоту і завжди виступає за справедливість. Підлість і підступність — дві речі, які знак не терпить. Чоловіки і жінки прагнуть до ідеалу у всьому, помічають вади і намагаються їх викорінити.

Слабкі сторони осіб, що з'явилися на світ під заступництвом Меркурія:

  • недовірливість;
  • наслідування стереотипів;
  • надмірне прагнення до ідеалу;
  • суворість до навколишнього світу.

Людина, народжена в серпні, не проти побути в центрі уваги, а вереснева — воліє до самотності. Перші бачать себе на постах чиновників, депутатів та інших керівних посадах. Знаки вересня домагаються успіхів у роботі, не пов'язаній з керуванням людьми.

Діви, на відміну від Овнів, не йдуть напролом до мети. Вони вважають за краще економити нерви і сили, тому шукають обхідні шляхи. Такі люди не проти передати брудну роботу іншим і контролювати виконання. Людина під заступництвом Меркурія відрізняється мудрістю і здатністю прораховувати розвиток подій.


Коштовності для жінок

Діва в жіночому образі — вірна дружина і супутниця. Їй незнайомі поняття брехні, лицемірства і лукавства. Вона не відмовляється від своїх принципів навіть у складних ситуаціях. Представниці прекрасної статі не пірнають у вир з головою на початку відносин. Вони придивляються до партнера, оцінюють його наміри і виважено ухвалюють рішення.

Кожному знаку притаманні камні-талісмани. Вони покликані допомагати в концентрації, знімати стрес і добре впливати на ментальний стан людини. Для жінки підійдуть такі:

  1. Діамант. Алмаз — мінерал, що володіє сильною енергетикою. Каблучки з діамантом й інші ювелірні вироби наділяють дівчат упевненістю. Вони сором'язливі, кристали розкривають кращі якості натури і виступають потужним амулетом. Талісман захищає від пристріту, псування та інших темних сил. Діамант допоможе одиноким знайти любов, а заміжнім — зберегти розуміння і підтримувати сприятливу атмосферу в сімейному колі.
  2. Агат. Червоному мінералу здавна приписують магічні властивості. Оберіг забезпечує хороше самопочуття власниць. Кольє з камінням насиченого відтінку — амулет від впливу негативних вібрацій. Батьки дарують юним Дівам прикраси з агатом. щоб уберегти від пристріту і псування. Вважається, що камінь захищає від травм. Червоний самоцвіт гарно впливає на характер дівчат, які побачили світ з кінця серпня по початок вересня. Він розкриває чуттєві та романтичні боки жінки.
  3. Хризопраз. У Стародавній Греції його називали талісманом переможців. Амулет захищає репутацію від наклепу. Хризопраз здатний пробудити таланти. Талісман притягує вдачу, багатство і славу. Він допоможе людям, які вирішили почати бізнес, на шляху до величі. Кулони з камінням зеленого відтінку виступають потужним бар'єром — огорожею для народжених у серпні від недосконалостей світу. Він захищає від злих язиків, наклепу і пристріту. Хризопраз «чистить» ауру від поганих емоцій.

Жінки-Діви — ранимі особи, їх легко образити і складно спокутувати провину. Слід підбирати правильні слова у розмові, щоб не зачепити натуру за живе. Обереги допоможуть дівчатам оточити себе позитивними колегами, вірними друзями і добрими товаришами.

Амулети для вересневих і серпневих чоловіків

Сильна стать відрізняється задумливістю і ощадливістю. Чоловіки-Діви люблять практичність і ненавидять марність. Ще з дитинства хлопчиків більше цікавлять складні головоломки, ніж яскраві іграшки і дрібнички. У підлітковому періоді вони вперті і активно відстоюють свою позицію.

У ранньому віці слід звертати увагу на захоплення дитини. Якщо вона любить малювати або займатися іншим видом творчості, розвивайте ці навички. Діви здатні домогтися успіху в сфері мистецтва. Чоловікам, народженим під цим знаком, підходять:

  1. Лазурит. Магічний кристал удачі згладить тріщини у відносинах з другою половиною і притягне успіх у справах бізнесу. Люди, що з'явилися на світ у вересні, знайдуть у цьому амулеті спокій і умиротворення, а серпневим чоловікам талісман подарує енергію. Каблучки з камінням глибокого синього відтінку допоможуть сконцентруватися розсіяним особистостям. Лазурит здатний налагодити відносини з колегами і поліпшити стан справ.
  2. Нефрит. Дивовижний мінерал уміє відчувати емоції власника. Якщо чоловік злиться або агресивно налаштований, він темніє. Вважається, що нефрит вбирає погані емоції і віддає позитивні. Він знайшов застосування в китайській медицині. Нефрит поліпшує стан здоров'я і допомагає боротися із захворюваннями. Кристали є різних відтінків, підійдуть фіолетові, сині, чорні та зелені.
  3. Сапфір. Це символ чистоти і цнотливості. Він захищає знак від метушні і негативних подій. Сапфір сприяє в ухваленні правильних рішень і заспокоює нервову систему. Він допоможе взяти себе в руки, якщо чоловік у стані тривоги. Рекомендований при нервовій роботі. Кристал очищає думки і сприяє міцному сну. Це актуально після напруженого робочого дня.

Камені створюють особливу ауру навколо власника і розкривають сильні сторони характеру. Лазурит і сапфір підходять народженим у першій декаді вересня, а нефрит — у другій. Розглянемо інші предмети інкрустації, що гармоніюють з Дівами.

Топаз: бар'єр від негативу

Напівдорогоцінний елемент наділений безліччю властивостей. Моряки його цінують за захист від буйства стихії, а сімейні пари — за допомогу в зачатті дитини. Топаз — бар'єр від простудних захворювань і засіб від безсоння. Його часто кладуть дітям в узголів'я ліжка.


У Стародавній Індії його використовували в медицині для лікування неврозів. Топаз володіє відмінними заспокійливими якостями. Оберіг актуальний під час пандемій, оскільки підвищує імунітет. Інші лікувальні властивості:

  • поліпшення циркуляції крові;
  • нормалізація тиску;
  • запобігання захворювань шлунково-кишкового тракту;
  • сприяє міцному сну;
  • кровоспинні характеристики.

Посуд з декором з топазу підсилює смакові якості їжі і заряджає її позитивною енергетикою. Блакитний талісман стимулює захисні реакції організму.

Перли: натуральний оберіг

Перламутровий елемент виготовляється органічним способом. Перли — єдиний мінералоїд, що видобувається з раковин молюсків. Горошинки бувають неправильної та ідеальної форм. Останні особливо цінуються в ювелірній справі. Колірна гамма — рожевий, чорний, зелений, білий, блакитний і жовтий відтінки.

Властивості перлів не залежать від форми. У Середньовіччі його розтирали в перламутровий пил і продавали в аптеках. Мінералоїд зцілював при втраті пам'яті, гіпертонії, захворюваннях нирок, шлунково-кишкового тракту і печінки. У Тибеті кольє з перлів використовували для поліпшення зору і при розладах нервової системи. Перламутровий пил — відмінний кровоспинний засіб. Вона знайшла застосування в стоматології Середньовіччя. Дантисти використовували речовину під час операцій.

Вважається, що вироби з такою інкрустацією підходять народженим у кінці серпня. Каблучки з перлами не тільки завершать вечірній образ, але і допоможуть самотнім серцям знайти другу половину. Мінералоїд розкриває прекрасні якості в знаках, які перебувають під заступництвом Меркурія.

Аметист: сприятливий вплив на ауру

Гамма відтінків варіюється від ніжного рожевого до яскравого червоного. Аметист знімає напругу, покращує сон і стан центральної нервової системи. Ювелірний елемент розкриє магічний дар, якщо він закладений у людині, народженій під цим зодіакальним сузір'ям.

Аметист використовується в лікувальних цілях. Він нормалізує тиск у кровоносних судинах і стабілізує ендокринну систему. Сережки з аметистом дарують дівчатам впевненість у своїх силах. Прикраси із золота витончено доповнять будь-який образ.

Мінерал може боротися з головним болем, досить прикласти його до скроневої частини або чола. Дорогоцінний елемент — потужний магніт для негативної енергії. Він вбирає негативні вібрації. Очищайте аметист, потримавши його під струменем холодної води. Тривалість процедури — 5—7 хвилин.

Смарагд: глибокий колір і незвичайні характеристики

Насичений кристал гармонує з зеленими очима. Смарагд впливає на інтуїцію у жінок. Талісман — символ мудрості і розсудливості. Яскраві зелені вставки залучають фінансове благополуччя. Лікувальні властивості:

  • камінь-антистрес — глибокий відтінок заспокоює, досить кілька хвилин подивитися на прикрасу;
  • поліпшення здоров'я — смарагди вважаються в Греції символом довголіття, вони допомагають позбутися захворювань серцево-судинної системи;
  • брошки зі смарагдом здатні нормалізувати тиск при регулярному носінні.

Камінь очищає кров і знижує рівень цукру. Жінкам, які страждають від таких хвороб, варто завести шарми зі смарагдами. Вони поліпшать самопочуття власниць.


Вплив малахіту на Дів

Жінки, народжені в перших датах вересня, відкриють у собі нові таланти при регулярній шкарпетці. Підвіски з діамантами і малахітом — потужний амулет від негативних вібрацій. Тандем допоможе зняти головний біль і побороти мігрень. Цілющі властивості малахіту:

  • полегшення зубного болю;
  • стабілізація роботи органів шлунково-кишкового тракту;
  • зменшення гостроти нападів астми;
  • лікування шкірних захворювань.

Кулон зі знаком зодіаку та інкрустацією малахітом світлого відтінку позбавить дитину від нічних кошмарів. Талісман очищає від негативної енергії і нав'язливих думок.

Малахіт налагоджує зв'язок між народженими в кінці серпня та їх ангелами-охоронцями. У людини, що знаходиться під заступництвом Меркурія, загострюється передчуття нехороших подій.

Невідповідні мінерали для знака

Одні кристали приносять удачу і світлі емоції, а інші — негативно впливають на організм і життя людини. Дівам не підійдуть:

  1. Рубін, вставки з опала і граната. Вони несумісні з цим зодіакальним сузір'ям. Прикраси з такою вставкою викликають агресію у власників. Через часті нервові напруження чоловіки і жінки страждають мігренню. Опал і гранат відштовхують позитивні вібрації від дівчат з датою народження в першій декаді вересня.
  2. Піроп, авантюрин і гематит. Тріо здатне придушити бажання власників домагатися поставлених цілей. Вони пригнічують, підвищують невпевненість і передають негативні вібрації на володаря. Піроп — притягує невдачі і хвороби до народжених у кінці серпня. Раніше дружелюбно налаштована людина стає черствою, жорсткою і не бажає йти на контакт.
  3. Обсидіан і турмалін. Предмети інкрустації витягають життєву енергію і не дозволяють їй відновитися. Володарі прикрас відчувають втому і рідко переживають позитивні емоції. Турмалін пригнічує творчі задатки і комунікативні навички. Власники ювелірних виробів з такою вставкою замикаються в собі і не просуваються в кар'єрних справах.

Такі кристали протипоказані людям, що народилися під заступництвом Меркурія. Вони вносять розбрат в ауру і погіршують стан справ.

Негативний вплив на мінерали

Деякі коштовності вбирають погану енергетику і віддають її, а інші — тільки накопичують, наприклад, топаз. При носінні каблучок і інших виробів з такою інкрустацією слід уникати сварок. Топаз сприйнятливий до поганих вібрацій і не очищається від них.

Сережки з діамантом не можна зберігати в одній скриньці з хризопразом або перлами. У алмазу потужний заряд енергетики, він пригнічує властивості слабших ювелірних вставок.

Каблучки з аметистом потребують регулярного очищення від негативних вібрацій. Вода — найкращий засіб для видалення. Можна залишити каблучку на ніч у чашці з рідиною. Якщо ви не хочете розлучатися з предметом образу перед сном, потримайте його 5 хвилин під струменем води. Спілкуйтеся з амулетом і заряджайте його хорошими хвилями. Правильний вибір оберега — запорука фінансового благополуччя, успіхів в кар'єрі і міцного сімейного життя.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд