Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Прагнете придбати вишуканий комплект, підібрати ювелірні подарунки для всіх найрідніших чи кардинально оновити особисту колекцію — ціни в мережі AURUM падають, як осіннє листя. В період з 22 жовтня по 21 листопада 2024 року* за умови придбання одного виробу діятимуть знижки за прайсом:

  • до 52% на золоті прикраси без дорогоцінних вставок;
  • до 45% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння;
  • до 47% на срібні прикраси;
  • до 20% на ікони та обереги (незалежно від кількості виробів).

Пропозиція сумісна зі знижками Захисника, До дня народження та за дисконтом клієнта. Якщо ж не можете вибрати між кількома варіантами, дозвольте собі їх усі! У той же період за умови придбання двох і більше виробів в одному чеку діятиме акція «Купуй більше з додатковими знижками»**. В її межах до зменшеної по прайсу вартості та дисконту клієнта надаються додаткові знижки:

  • +10% на другий за вартістю товар у чеку;
  • +15% на третій та інші товари у чеку. 

Максимальна кількість товарів у чеку — 5 одиниць. Акція не розповсюджується на товари з категорії SALE, помічені кольоровими наліпками, подарункові сертифікати, ікони та обереги. Додаткові знижки не сумісні з пропозиціями для Захисників, До дня народження та не діють за умови оплати частинами. Нарахування та використання бонусів відбувається згідно з загальними правилами Програми лояльності.

Скористайтеся нагодою, аби заздалегідь підготуватися до майбутніх свят чи спланувати урочистий образ.

_________

* Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

**Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд