Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Завдяки сприятливій погоді осінь — чарівна пора для подорожей. Насолодіться естетикою та романтичною атмосферою Львову, огорнутого в жовто-червону палітру природи. Мережа магазинів AURUM запрошує вас цього вересня відвідати культурну столицю України й зберегти неповторні миті в ювелірних виробах на згадку.

З 10 по 15 вересня 2024 року* в місцевих магазинах діятиме акція «Ювелірне турне знижок»**, що передбачає додаткових 10% знижки за дисконтом попередньо зареєстрованих клієнтів магазину. Пропозиція розповсюджується на:

  • золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння зі знижкою по прайсу до 45%;
  • золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння (крім обручок) — до 53%;
  • вироби зі срібла — до 47%.

Також клієнти можуть придбати ікони та обереги зі зменшеною до 20% ціною з додатковою знижкою 5%. Акція не розповсюджується на уцінені товари, не сумується зі знижками Захисника та До дня народження, а також не діє при розрахунку «Оплата частинами». Нарахування та отоварювання бонусних балів активне.

Знижки діятимуть в бутиках розташованих у Львові в ТРЦ Victoria Gardens, ТРЦ King Cross Leopolis (с. Сокільники), ТЦ Арсен, за адресою вул. Беринди, 3, а також у місті Самбір Львівської області, а також на всіх відділеннях Нової пошти (Львівської області). Даруйте вишукані прикраси на згадку та створюйте спогади, даруючи прикраси.

__________

* Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

**Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд