Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

У відблисках літнього сонця

Ще зі шкільних років багато людей підсвідомо чекають літніх канікул. І хоча влаштувати собі тримісячну відпустку не завжди вдається, піднесений настрій та прагнення наповнювати життя цінними моментами залишається.



Зробіть цю пору особливою, вигідно оновивши особисту колекцію прикрас з мережею AURUM в межах акції «Літні знижки до 75%»*. Пропозиції, що діятимуть протягом літа з 1 червня по 31 серпня 2024 року**:

  • фіксована знижка 70% до ціни на бирці золотих прикрас зі вставками дорогоцінного каміння, позначеними помаранчевими стікерами;
  • фіксована знижка 70% до ціни на бирці срібних прикрас з помаранчевим стікером і 75% — з жовтим;
  • фіксована ціна 2600 грн за 1 грам на золоті прикраси з помаранчевим стікером, 2400 грн за 1 грам — з жовтим.

Цього літа стилісти й модні критики радять робити ставку на масивні сережки й каблучки, кафи, незамкнуті браслети й прикраси на ногу, багаторівневі кольє. Також на високі подіуми повернулись яскраві фігурні брошки та чокери. Легкі костюми та сукні, сміливо оголені зап'ястя та шиї — чудова нагода продемонструвати нові ювелірні вироби.

Додайте літньому образу мерехтливого блиску, створіть виразні акценти та відповідний настрій завдяки вишуканим прикрасам.

*Акція «Літні знижки до 75%» Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів.

**Компанія AURUM (Аурум) може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених пропозицій та знижок, враховуючи непередбачувані обставини воєнних дій в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд