Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Подарункові сертифікати

Подарункові сертифікати AURUM – можливість вибору ювелірної прикраси, яка буде до смаку кожній представниці прекрасної статі.  

А обирати є з чого, адже компанія AURUM пропонує найширший асортимент ювелірних прикрас від провідних українських виробників. Різноманітний дизайн і стиль прикрас, бездоганне виконання кожної деталі, величезний вибір моделей – все це дозволить навіть самому вимогливому покупцеві знайти для себе найкращий подарунок.


У фірмових магазинах AURUM можна придбати подарункові сертифікати таких номіналів: 500, 1000, 3000 і 5000 грн.

Правила користування сертифікатом:

1. Сертифікат використовується при оплаті покупки разово і повністю, після чого залишається у Продавця.

2. Сертифікатом можна розрахуватися за вироби тільки в період дії сертифіката, який позначений на звороті сертифіката. Після закінчення терміну дії сертифікат до оплати не приймається, його вартість не повертається.

3. У разі якщо сума покупки менше, ніж номінал подарункового сертифіката, різниця Власнику сертифіката не повертається.


4. У разі, якщо сума покупки перевищує номінал сертифіката, клієнт має право скористатися знижкою за дисконтною карткою на залишок суми покупки, і решту суми доплатити за готівковий розрахунок. Можлива оплата декількома сертифікатами за одну покупку.

5. При покупці клієнтом подарункового сертифіката AURUM дисконт клієнта не діє.

6. Власник сертифіката може скористатися подарунковим сертифікатом і послугою «Обмін» одночасно.

7. Подарунковий сертифікат діє на покупку акційних позицій зі знижкою, а також на купівлю виробів за фіксованою ціною і спеціальних пропозицій.

8. При розрахунку подарунковим сертифікатом додаткова знижка до дня народження 5% застосовується тільки на покупку виробів по повній роздрібній вартості.

9. Продавець не приймає претензій з приводу втрати або несанкціонованого використання сертифіката, і поверненню не підлягає.

10. При пред'явленні Власником пошкодженого сертифіката оплата товару можлива тільки в разі, якщо пошкодження не заважають безпомилково визначити номер і номінал сертифіката.

11. Подарункові сертифікати є власністю AURUM і вилучаються після розрахунку даним подарунковим сертифікатом за вироби.



Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд