Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Подарунок на річницю стосунків

Річниця стосунків та весілля – надзвичайно важливий день, який слід запам'ятати. Пропонуємо подарувати вашій близькій людині щось особливе, незвичайне, що викличе у неї усмішку і нагадуватиме про цей особливий момент довгі роки.

Прикраси

Безумовним лідером серед усіх подарунків до пам'ятних дат є ювелірні прикраси із дорогоцінних металів. На щастя, часи, коли вважалося, що чоловікам не дозволені жодні прикраси крім годинника та обручки, вже минули, і сьогодні на ринку представлені різні чоловічі прикраси, як то:

У наші дні золото сприймається як надто «важкий» метал, тому краще зупинитися на біжутерії зі срібла. У цьому випадку нова прикраса напевно буде не лише символічною, а й охоче нею буде використана не лише з надзвичайно урочистих приводів, а й у щоденному житті.


Годинник

Годинник продовжує утримувати лідерські позиції у списку популярних і обов'язкових чоловічих аксесуарів. Більше того, годинник — річ статусна, тому такий подарунок завжди буде актуальним. Подумайте, чи носить ваша кохана людина годинник на роботу, тренування або час від часу, і виходячи з цього, підбирайте відповідну модель.

У годиннику є багато цікавих функцій: будильник, календар або секундомір. Зверніть увагу на матеріали виробу та браслета.

Якщо ваша кохана людина — любитель електронних гаджетів, замість традиційного годинника можна подарувати смарт-годинник або смарт-браслет. Один з них виглядає як традиційний годинник, інший має оригінальний прямокутний циферблат.

Розумний годинник може стати найкращим особистим помічником вашого чоловіка. Вони дозволяють слухати музику, стежить за пульсом, якістю сну та іншими параметрами організму. Також вони дуже часто сумісні з різними додатковими програмами, що робить доступними на зап'ястя ще більше цікавих можливостей.

Smartband — це смарт-браслет, що ідеально підходить для чоловіків, які активно займаються спортом. Він вимірює параметри тіла, повідомляє про повідомлення, вхідні дзвінки і навіть нагадує про важливі події. Він водонепроникний і стійкий до пошкоджень та подряпин — його можна без побоювань використовувати навіть під час плавання у басейні.

Сорочки та краватки

Класичний комплект «сорочка та краватка» завжди залишається актуальним подарунком чоловікові. Перед покупкою подумайте, чи це має бути сорочка для повсякденного носіння або для більш урочистих випадків. Виберіть правильний розмір, довжину рукава, колір та фасон. Пам'ятайте, що зручність — це головне.

Доповніть комплект краваткою — він необов'язково має бути однотонним. Ви можете вибрати із забавним візерунком, з геометричними елементами і навіть із мотивами тварин. Для любителів класики є чудова і сучасна краватка-метелик.

Ремінь та гаманець

Ремінь або гаманець із якісної шкіри також є чудовим подарунком. У гаманці слід перевірити якість матеріалу як зовнішнього, так і внутрішнього. У ньому обов'язково мають бути додаткові слоти для банківських карток та візитних карток. Ремінь або гаманець можуть даруватись парою або стати доповненням до іншого подарунка.

Духи

Парфуми — це ще один класичний подарунок, актуальність якого поза часом та віком. Вишукані аромати є ідеальним способом наголосити на чоловічому характері. Згадайте, які аромати любить ваша кохана людина:

  • нотки цитрусових, зокрема лимона або грейпфрута,
  • східні мотиви
  • освіжаючий морський,
  • хвоя або квітковий.

До того ж, крім прекрасного аромату парфумерія — це ще й дуже красиві та стильні флакончики з парфумами, які вже самі по собі виглядають як чудовий подарунок.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд