Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Ідеї подарунків на 14 лютого

День святого Валентина – одне з найромантичніших свят на рік. Саме цього дня кожна дівчина мріє отримати пам'ятний та незвичайний подарунок. Щоб підготуватися заздалегідь, ми підібрали подарунки на 14 лютого ідеями яких із задоволенням з вами ділимося.

Загальні принципи вибору подарунка на 14 лютого

  1. Перше та найважливіше правило – завжди орієнтуйтесь на власний бюджет. Тим більше, що у нашому магазині ви зможете підібрати прикрасу будь-якої вартості.
  2. Враховуйте інтереси своєї дівчини чи дружини. Згадайте, що їй подобається, яке у неї хобі, як вона любить проводити час.
  3. Вибирайте прикрасу в одному стилі з тим, що вона носить. Стиль мінімалізм, великі та яскраві прикраси, золото або срібло – нехай ваш подарунок доповнить її колекцію.



Що подарувати дівчині на День закоханих?

Найбезпрограшнішою ідеєю подарунку дівчині на 14 лютого стане ювелірна прикраса:

Це можуть бути прикраси з діамантами, сапфірами, перлами – все залежить від вашого бюджету та переваг самої дівчини. 

Як вибрати ювелірну прикрасу: головні поради

  1. Кільця. Щоб вибрати кільце, важливо знати розмір пальця дівчини. Для цього краще непомітно взяти одне з кілець коханої та орієнтуючись на його розмір підібрати подарунок. Дизайн вибирайте нейтральний. Навіть якщо дівчина любить яскраві та великі прикраси, акуратне кільце з діамантом розтопить її серце.
  2. Сережки. Універсальною ідеєю подарунка на 14 лютого стане пара «цвяхів» з інкрустацією. Дуже ніжний та романтичний подарунок підійде до будь-якого стилю одягу та буде прийнятий із захопленням.
  3. Ланцюжки та підвіски. Довжину ланцюжка вибирайте середню. Занадто довга виглядатиме старомодно, а занадто коротка може бути мала. Підвіску можна вибрати символічну, наприклад, серце.

Золото або срібло – що краще вибрати?

Все залежить від того, якому металу віддає перевагу сама дівчина. Якщо в неї більшість прикрас золоті, то срібло буде не зовсім доречно. Якщо ви підбираєте подарунок малознайомій дівчині, вибирайте класику. невелика золота прикраса буде доступна за ціною і буде прийнята з вдячністю.

Вибрати ідеальну ювелірну прикрасу на 14 лютого ви можете у каталозі нашого магазину. Понад 1000 найменувань на будь-який бюджет та смак.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд