Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Ювелірні подарунки на 8 Березня

Понад 150 років відзначається Міжнародний жіночий день. Багато хто вже забув його передісторію, але щороку 8 Березня чоловіки за традицією оточують представниць прекрасної половини людства любов'ю та турботою.

І, звісно, вручають подарунки. Жінок у будь-якому віці радують прикраси. Краса каміння та дорогоцінних металів зачаровує. Ювелірні вироби до того ж практичні: довговічні, можуть передаватися у спадок та згодом не втрачають цінності. Якщо жінка не висловила інших побажань, відкривайте каталог інтернет-магазину та вибирайте сюрпризи для коханих.

Модні подарунки

Разом із весняними квітами сміливо подаруйте ювелірну прикрасу на 8 Березня. Мила коробочка ідеально виглядає з букетом. Для тих, хто слідкує за тенденціями у світі моди, можна вибирати варіанти з останніх колекцій відомих виробників. У тренді такі напрямки:

  1. Рококо та бароко у сучасній інтерпретації. Ці стилі підходять для чарівного вечірнього образу. Характерні яскраві кольори та багатошаровість. Замість намиста надягають кілька різних кольє, які сміливо комбінують один з одним. Можна подарувати великі сережки на 8 Березня, які також популярні у новому сезоні.
  2. Квіткові та абстрактні мотиви. Суворий костюм доповнюють кількома браслетами із цією тематикою. У моді ланцюжки з підвісками та кулонами у геометричному стилі або перлами. Цей мінерал використовують також у об'ємних сережках та широких каблучках.
  3. Яскраве каміння в ювелірних виробах. У моді масивні сережки та фалангові каблучки. Ці прикраси доповнюють образ на коктейльну вечірку. Популярні великі самоцвіти: рубіни, смарагди та сапфіри. Вони гармонійно виглядають із фіанітами та іншими дрібними вставками. У тренді об'ємні моносережки.

Що подарувати дівчині на 8 Березня

Молодим особам традиційно підбирають прикраси у романтичному та універсальному стилях. Нарівні зі скромними гвоздиками та кільцями-солітерами з витонченими діамантами, які стали нев'янучою класикою, дизайнери пропонують нові цікаві колекції. Ювелірний магазин пропонує найкращі подарунки дівчині на свято:



  1. Прикраси із квітковою тематикою. У святковий весняний день юній леді припадуть до душі:
    1. Широкі браслети із інкрустацією зі світу флористики.
    2. Тонкі каблучки з обідком та квітами з благородного металу. Якщо золото буде доповнене діамантом або іншим каменем, прикраса засяє яскравіше. Каблучка на 8 Березня для юної дівчини може бути відкритого типу з кількома завитками навколо пальця.
    3. Букети з коралів та емалі з цирконами у срібних каблучках та браслетах. Така композиція є доречною і в сережках.
  2. Дорогоцінні серця. Це сюрприз зі значенням: мовчазне освідчення в коханні. Можна подарувати цілий комплект або окремі вироби з нього:
    1. Браслет на 8 Березня з шармами у вигляді сердець із каміння.
    2. Каблучка з рубіном у формі талісмана кохання.
    3. Сережки-сердечки з діамантами.
  3. Стильні знакові прикраси. До цієї категорії підходить ланцюжок на 8 Березня з підвісками:
    1. в виде буквы с фианитами или бриллиантами;
    2. у вигляді літери з фіанітами чи діамантами;
    3. із зодіакальними символами, які несуть позитивну енергетику власниці.

Ювелірні подарунки жінкам до 8 Березня

Свято вперше запропонувала відзначати Клара Цеткін у 1910 році. Його витоки починаються у 1857 році, коли жінки пройшли вулицями Нью-Йорка. Вони вимагали гендерної рівноправності та покращення умов праці. Сучасний Міжнародний жіночий день набув романтичного забарвлення.

Подарунки до 8 Березня чоловіки, як правило, подають як свідчення, що вони люблять і цінують прекрасну стать. Жінці приємно отримувати ювелірні прикраси цього весняного дня, як символ визнання їхньої краси та чарівності. Гарними подарунками стануть:

  • сережки і перстень з перлами, який, як вважається, уособлює жіночий початок і досконалість;
  • на 8 Березня з символами кохання та вірності;
  • будь-які варіанти виробів, які декоровані міксом самоцвітів;
  • сережки чи каблучка у вигляді корони.

Гарна ідея для подарунка – купити оберег. Їм може бути мінерал, який підходить за гороскопом. Вибір подарунка повинен визначатися смаками коханої людини, для якої вона призначена. Тому, якщо жінка віддає перевагу опалу або бірюзі, то прикраси з ними їй точно сподобаються.

Як гарно оформити та піднести подарунок

Щоб не купити підробку, викликавши глибоке розчарування коханої людини, подарунок слід обирати на сайті компанії із позитивною репутацією. Так можна бути впевненим і в ціні, що відповідає якості, а також скористатися знижками, що пропонуються.

Купивши презент, не забудьте про його упаковку. Незвичайне оформлення сюрпризу свідчить про особливе ставлення дарувальника.

У ювелірних магазинах пропонують оксамитові коробочки, один вид яких змушує жіноче серце битися швидше. У каталозі AURUM представлені футляри таких форм:

  • класичні квадратні та прямокутні;
  • серця;
  • корони;
  • фігурка ангела;
  • смайлик;
  • мушля;
  • пончик;
  • полуничка.

Прикрасу краще придбати заздалегідь. Замовивши її на сайті з доставкою по Україні, ви заощадите час, який можна використовувати для організації урочистості вручення. Сюрприз стане більш приголомшливим, якщо його незвичайно піднести. Наприклад, скористайтеся такими способами:

  • разом з чашечкою кави в ліжко поруч із смачним тістечком та мініатюрною вазочкою з пролісками;
  • після виконання ліричної музичної композиції;
  • коли всі члени сім'ї у зборі за святковим столом.

Якщо напередодні підготувати кульки, ними можна швидко заповнити кімнату. До одного з них прив'яжіть коробочку. Пошук її стане цікавим квестом. Щоб ви не вигадали, головне – дарувати з душею, тоді веселий весняний настрій стане головним сюрпризом цього чудового дня. Дорогоцінність при цьому набуде додаткового сенсу і стане улюбленою, оскільки викликатиме позитивні спогади.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд