Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Яку ювелірну прикрасу подарувати дитині

Дорослі бажають розвинути у дітей гарний смак та відчуття прекрасного. Зробивши ювелірний подарунок малюкові, батьки з раннього віку привчають його до гармонії та краси. Підібрати прикрасу собі не так складно. Однак питання, що подарувати дитині, може поставити у глухий кут. Ювелірні вироби для дітей відрізняються за технологією виготовлення та дизайном. На першому місці стоїть безпека та зручність. Від цього критерію відштовхуються майстри. Розглянемо основні варіанти успішних презентів.

Подарунок хлопчику: що слід врахувати

Вибір не такий великий, як для дівчаток, але у каталогах магазинів можна знайти моделі, які підійдуть синові чи онукові. Перший подарунок малюк отримує у віці до року. Це може бути виріб релігійного характеру, що залежить від віросповідання сім'ї. Такі обереги користуються великою популярністю, оскільки вважають, що вони захищають дитину. Ювелірна шпилька з милою підвіскою – один із варіантів, що підходить. Деякі вірять, що вона може захистити від пристріту.

Поширений презент для маленьких хлопчиків – ложечка зі срібла на перший зубик. Для батьків це важлива подія, що свідчить про зростання чада. Часто срібну ложку кладуть у ліжечко немовля, що, на думку деяких, захищає його від злих сил. Коли малюк підросте, вона стане звичайним столовим приладом. Популярні види декорування:

  • зображенням героя мультфільму;
  • фігуркою тварини, пташки, метелика;
  • яскравим каменем.

Приблизно до 12 років, коли хлопчик стає старшим, у нього формується естетичний смак. Щоб розвинути почуття стилю, можна подарувати затискач для краватки, запонку або ланцюжок із дорогоцінного металу. Такі прикраси допомагають розвивати самоповагу та гідність. При досягненні повноліття молодій людині можна купити золотий браслет, каблучку або затискач для грошей. Ціна виробів залежить від типу металу та дизайну.


Як вибрати прикрасу для дівчинки

Вважається, що знайти презент для юної леді легше ніж для хлопчика, але це не так. Асортименти ювелірних прикрас для дітей настільки великий, що підібрати підходящу може бути непросто. Візьміть до уваги улюблені кольори та інтереси малюка. Тоді виріб відповідатиме смакам маленької принцеси та елегантно доповнюватиме образ.

Якщо спочатку вибір залежить від батьків, то, стаючи старшою, дівчинка зможе висловлювати свої побажання, які варто враховувати. Часто вона орієнтується на прикраси, які носить мати.

Такі вироби звичні малечі, і вона, швидше за все, не раз їх приміряла. Розглянемо деякі поширені варіанти ювелірних подарунків для дітей:

  • Булавка зі вставками з дорогоцінного каміння. Різноманітність дизайнів дозволяє врахувати побажання дівчинки.
  • Дитячі сережки. Їхня вага набагато менша, ніж у моделей для дорослих. Вид застібки відзначається безпекою та надійністю. Дизайн відповідає смакам дітей. Це можуть бути фігурки дельфінів, серця, корони та квіти. Популярні мініатюрні пусети, сережки з англійським замком.
  • Ланцюжки та кулони для дітей. Вироби з емаллю, кольоровим виробним камінням виглядають яскраво та привабливо.
  • Каблучки. Це найпопулярніший варіант, про який мріє кожна дівчинка. Зверніть увагу на тонкі моделі.

Вибирайте прикрасу з рівною та гладкою поверхнею. Діти менш обережні за дорослих, тому заходи безпеки не завадять. Вставка повинна сильно виступати над поверхнею. Віддайте перевагу невеликим виробам, які мало важать. Підійдуть коштовності із золота чи срібла. Ці метали не викликають алергічних реакцій. Стережіться підробок.

Залучайте до вибору дівчинку. Важливо, щоб коштовність обов'язково їй сподобалася, адже лише тоді малеча буде із задоволенням її носити. Щоб визначити розмір каблучок для дітей, скористайтеся спеціальною таблицею. Якщо обідок буде занадто вільно сидіти, дитина швидко його втратить. Невеликий розмір викликає відчуття дискомфорту. Зважайте на те, що діаметр пальця змінюється в залежності від часу доби. Проводьте виміри протягом дня кілька разів. Тоді ви отримаєте точніший результат. Діти ростуть, тож із віком прикраса стане малою. Перевіряйте, наскільки дитині зручно.

На які свята дарувати прикраси

Презент у вигляді коштовності – чудова можливість порадувати дитину. Вдало підібраний подарунок залишає масу позитивних спогадів і використовуватиметься багато років. Немає суттєвих обмежень у віці, але пам'ятайте, що надто маленьким дітям не варто дарувати речі, які легко втратити. Ось невеликий перелік святкових подій, коли коштовності будуть цілком доречними:

  • День народження. Для хлопчика чи дівчинки подарунок свідчитиме про увагу з боку батьків або близьких родичів.
  • Новий рік. Діти завжди чекають чогось особливого. Прикраса не розчарує, а подарує багато приємних емоцій.
  • Випускний. Це особлива подія, яка відбувається лише раз у житті. Тому і подарунок має бути особливим, таким, що запам'ятовується. Дорогоцінність – чудовий вибір.
  • Повноліття. Нехай початок нового періоду у житті ознаменується отриманням цінної речі.

Іноді подарунок приносить більше радості та позитивних емоцій, коли подається несподівано, незалежно від днів календаря. Такі сюрпризи не забуваються, тому радимо робити їх не лише з особливих випадків, а й просто на знак кохання, турботи.

Під час вибору прикраси в інтернет-магазині не поспішаючи перегляньте всі варіанти. Подумайте, чи виріб безпечний, чи надійні та зручні замочки. Масивні моделі, багата інкрустація найбільше підходить дорослим. Вибирайте мініатюрні та акуратні прикраси. Вони практичні для щоденного використання та зручні для дітей. Для економії скористайтесь акціями, знижками. Замовте послуги доставки по Україні. Нехай обраний варіант принесе щастя дитині і вам!


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд