Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Найкращі подарунки коханій на 14 лютого

День святого Валентина — свято, яке світ відзначає 14 лютого. Біля джерел стоїть священник-католик, Валентин Римський. Наприкінці XIII століття свято стало міжнародним. У XXI столітті урочистість має комерційний характер. Це привід порадувати близьку людину. Тож подарунок на 14 лютого дівчині не скасовується.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина

Характер святкування різниться. Жителі Данії вручають букет білих сушених квітів, а Японії — солодощі. Австрія, Німеччина, Іспанія — країни, де головним атрибутом є свіжі яскраво-червоні троянди. Доречний подарунок на День Валентина у Франції — коштовності.

Ювелірні прикраси — найкращий подарунок до Дня святого Валентина

Найчастіше сюрприз на 14 лютого об’єднує листівку-валентинку та основний презент. Візьміть за приклад французів: подаруйте коханій коштовності з романтичним підтекстом.

Трендові ланцюжки

Серед актуальних тенденцій 2023 року: мінімалізм та еклектизм. Вибирайте моделі, які вписуються в повсякденний або вечірній образ. Підберіть правильний метал та характер плетіння.

Срібний ланцюжок

Тонкий та лаконічний ланцюжок зі срібла — гарний подарунок на 14 лютого дівчині. Метал пасує білявкам зі світлими очима та холодним відтінком шкіри. Оптимальна довжина становить 40–50 см. Придивіться до базових ланцюжків, можливо, об'єднаних у комплект.

Золотий ланцюжок

Золото — найкращий варіант для власниць теплого кольоротипу шкіри. Відмовтеся від класичних тонких ланцюжків на користь масивності. Такий аксесуар є самодостатнім.

Ланцюжки з плетіннями

Характер плетіння впливає на якість носіння, надійність конструкції, відповідність трендам. Класика для жінок — якірне плетіння. Ланцюжок складається з круглих ланок однакового розміру, які сполучаються перпендикулярно.

Якщо хочете зробити оригінальний сюрприз, вибирайте панцирне плетіння. Стандарт — ланки, розвернуті в одному напрямку. Утворюється пласка поверхня. Придивіться до підвиду панцирного плетіння Лав (Love). Ланки нагадують серця, що відповідає тематиці свята.

Браслети у 2023 році

Браслет — цікавий подарунок дівчині на День святого Валентина. Вузький м'який аксесуар дає змогу реалізувати стилістичний прийом багатошаровості. Широкий браслет з камінням — головний акцент в образі.

Браслети на нитці

Незвичайний подарунок. Вписується в повсякденний, діловий, вечірній образ. Основу виконують зі шкіри чи каучуку. Доповнюють підвіскою із золота або срібла — наприклад, знаком зодіаку чи ініціалами.

Браслети з камінням

Браслет з мерехтливим камінням підійде молодій дівчині, браслет-обруч — діловій дамі, а роз’ємна модель — шанувальницям експериментів. Придивіться до рожевого та червоного каміння:

  • рубін;
  • кварц;
  • гранат.

Підвіски на ланцюжок

Кулон на ланцюжок — найкращий подарунок коханій дівчині на День закоханих. Коштовності комфортно згруповані. Відповідні за тематикою категорії:

Кулон-ключик

Прекрасний сюрприз своїй половинці. Кулон-ключик — символ любові та довіри. Трактування різне: від ключика до серця до особистого талісмана. Придивіться до золотої чи срібної підвіски, інкрустованої різноколірними кристалами.

Підвіски з діамантами

Коштовний подарунок, який оцінять. Підвіска з діамантом — класика, яка не втрачає актуальності. Купуйте таку коштовність у перевірених місцях та запитуйте сертифікат на діамант.

Валентинка до ювелірного подарунка на День закоханих

Купити подарунок дівчині на День Валентина — не кінець підготовки до святкування. Підберіть листівку-валентинку. Якщо хочете, зробіть своїми руками. Прикрасьте спільною фотографією та напишіть кілька приємних слів. Доповненням до основного презенту виступить романтична вечеря, піца чи торт у формі серця або парний масаж. Також можна вручити букет квітів, кульки, кошик червоних фруктів, вино.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд