Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Значення каблучок на пальцях

Як би ви не ставилися до езотерики, завжди цікаво дізнатися про себе чи близьку людину трохи більше. Саме тому питання про те, що означає каблучка на пальці, не вщухають сотні років. На цю тему випущено безліч доповідей психологів, тому довіримося науці та відкриємо завісу у світ нашої підсвідомості.

Що означає каблучка на великому пальці?

Емоційні, впевнені, наполегливі, навіть агресивні – такими здебільшого є люди, яким зручно носити обручку на великому пальці. Ще у стародавніх греків цей палець був символом чоловічої сили, тому каблучки не ним часто носять чоловіки.

Що означає каблучка на великому пальці у дівчат?

У більшості випадків це говорить про вольовий та впертий характер. Хоча в неформальних колах це може бути символом представниці сексуальних меншин: на лівій руці – шукає пару, на правій руці – полягає у відносинах.

Хто носить каблучки на вказівному пальці?

Лідери за вдачею, люди з розвиненою силою волі, вони не пропустять нагоди, щоб не вказати іншій людині на її помилки. На правій руці каблучки носять кар'єристи, а на лівій – надто марнославні люди. Хоча все залежить від країни та традицій, наприклад, в Ізраїлі на вказівному пальці носять обручку заміжні дівчата.

Каблучка на середньому пальці – що означає?

Цей палець відповідає за медійність та публічність людини. Такі люди впевнені у своїй чарівності та оригінальності. Все змінюється, якщо ви носите на середньому пальці каблучка вашого предка, у такому разі ви отримуєте потужний оберіг.

Каблучка на безіменному пальці – хто носить?

Звичайно, це палець для обручки. Але, якщо людина не одружена, то про неї можна сказати, як про витончену натуру, яка живить пристрасть до мистецтва та творчості.

Каблучка на мізинці – про що говорить?

Про цих людей можна сказати, що вони чудові дипломати і добре вміють згладжувати гострі кути. Вони красиво виглядають, говорять правильні речі і можуть сподобатися всім. Але серед них часто зустрічаються авантюристи.

Тепер ви знаєте, що означають каблучки на пальцях, але нехай це вас не насторожує. Носити прикраси можна на різних пальцях, по кілька штук. головне, щоб ви почували себе гармонійно та комфортно.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд