Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Трендові ювелірні прикраси: до чого придивитися у 2023 році

Індустрія моди завжди була схильна до експериментів, а ювелірні вироби не стали винятком. Сьогодні вітрини магазинів рясніють різним асортиментом, і кожна епоха, що приходить, диктує нові тенденції, яким хочеться відповідати. Поговоримо про те, що чекає на всіх у 2023 році.

Головні напрямки 

Сучасний стиль відрізняється екстравагантністю та всілякими проявами індивідуальності всередині кожної людини. Зараз прикраса — це не лише загальноприйняті метали та мінерали, а й різноманітність форм та матеріалів, з яких вона виготовляється. Ось кілька трендів, що дійсно заслуговують на увагу:

  • Максималізм: довге намисто, строкаті сережки, квітки-брошки, блискучі кольє.
  • Бохо: свобода, сонце, природа та багато бахроми.
  • Інфантильність: хенд-мейд вироби з бісеру, металеві ланцюжки у дитячому стилі.
  • Скіфське золото: довгограючий тренд з дорогоцінним камінням.
  • Перли: великі та необроблені намистини.
  • Максималізм – все найкраще відразу

    Цей стиль, що набирає популярності останнім часом, передбачає багато каменів, яскраві кольори, габаритний розмір виробів, оригінальний вигляд і безліч деталей.

    Такі ювелірні прикраси кардинально відрізняються від класичних, а відомі дизайнери створюють колекції керуючись принципом: чим більш насичено і масивно, тим краще. Однак незрозуміло, як використовувати його у повсякденному житті, щоб завжди відчувати себе модними.

    Покази Saint Laurent та інших відомих дизайнерів зазвичай включають сережки у характері максималізму, а найактуальніші цього сезону такі:

    У таких сережках кожна зможе відчути себе зіркою як у будь-якому заході, і під час банального походу у повсякденних справах. Спробуйте вдягти хоча б оригінальні брошки-квітки.

    Бохо – синонім розкутості та веселощів

    Стиль не вперше знаходиться на піку популярності, і 2023 став продовженням. Бохо характеризується невимушеністю, легкістю та натуральністю. Тому в прикрасах у такій манері, в тому числі і в каблучках, зазвичай використовують різні несподівані матеріали природного походження, серед яких:

    Атрибути можуть бути яскравими масовими чи ексклюзивними, зробленими вручну. Поєднувати вироби під впливом бохо краще з відповідним одягом: сукні з візерунками, спідниці-максі та кімоно. Також не виключаються комбінації з напрямками гранж та романтизм, які виглядатимуть сучасно.

    Інфантильність – трендова гра на контрасті

    Ставлячи питання, які підвіски купити у 2023 році, стилісти одноголосно стверджують — дитячі. Такі нехитрі та наївні деталі очолювали рейтинги минулих років, і, як і раніше, їх не залишають. Але постає проблема, як їх поєднувати, щоб виглядати серйозною та стильною одночасно.

    Більшість відомих селебріті, серед яких Дуа Ліпа та інші, вважають за краще пом'якшувати суворий образ, надаючи йому легкості. Вони використовують бісерні браслети, чокери та лялькові намисто.

    Скіфське золото – подих осені

    Постійна тенденція холодної доби, особливо у контексті підвищеного інтересу до історичних культурних спадщин. Це осіннє і зимове віяння насичено виробами з дорогоцінних металів, найчастіше золотих, і найкраще поєднується з класичним стилем одягу. Наприклад, для дівчини це може бути помітний браслет поверх светра або водолазки, а для чоловіка – срібні запонки оригінальної форми.

    Перли – безсмертна класика

    При використанні таких прикрас не варто забувати про максималізм. Чим більші і масивніші намистини, тим сучаснішим виглядає виріб. Найбільш стильні варіанти в даний час:

    • Сережки. Вони можуть бути як класичними, так і поєднувати в собі різні метали.
    • Намиста та кулони. Дизайнери інтерпретують їх на актуальний у 2023 році манер за допомогою необроблених перлинних намистин різної форми, а довгі ланцюжки додають зухвалості в офісний стиль або використовуються на заході як головний акцент образу.
    • Браслети. Така ювелірна деталь у стилі бароко чудово доповнює ніжністю свою володарку.

    Топ трендових каменів та кольорів для прикрас у 2023 році

    Навіть у сучасній моді складно уявити ювелірні прикраси без використання дорогоцінних мінералів. Звичні раніше алмази, сапфіри та смарагди поступово відходять на другий план. Сьогодні краще придивитися до таких необроблених рішень:

    Азурит – глибоко синього кольору та символізує медитацію. Його можна використовувати як центральний у намистах і браслетах, а у випадку з каблучками зупинитися на необробленому різних розмірів.

    Онікс – напівпрозорий камінь, що давно використовується в ювелірній справі. Гладка та блискуча поверхня робить його дуже привабливим у створенні аксесуарів. Цей мінерал найчастіше зустрічається в концептуальних та мінімалістичних напрямках.

    Агат – натуральна краса і різноманітність відтінків такого напівдорогоцінного каменю робить його одним із найтрендовіших сьогодні. Наприклад, нові популярні пусети конюшина або вся подібна колекція прикрас Van Cleef виготовляється з цим мінералом.

    Поєднання відтінків

    Більшість брендів дотримуються кольору року, який щорічно оголошує компанія Panton. У 2023 році – це жовтий та сірий, які символізують єдність, надійність та спокій. Кольори знаходяться в різних категоріях, але при цьому відмінно поєднуються між собою. Жовтий – уособлення життєрадісності та теплоти, а сірий – сила та стійкість, яка буквально необхідна кожному.

    Рекомендуємо слідувати девізу «Вдягти все найкраще і одразу» і використовувати багатошаровість, що на контрасті створює унікальний та своєрідний образ. Поняття «надлишок» просто не існує, тому можна сміливо інтерпретувати свої найяскравіші, неординарні рішення та втілювати їх у життя.


    Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд