Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

​​Що подарувати на 15-річну річницю весілля

15 років весілля — це третій великий ювілей спільного життя. За роки стосунки пари стали одночасно міцними і гнучкими, адже їм довелося спільно пройти через багато чого. Чоловік і дружина встигли добре пізнати одне одного, навчилися знаходити компроміси і вирішувати проблеми. Ці досягнення обов'язково потрібно відзначити — не важливо, удвох чи в галасливій компанії рідних і друзів. Але безсумнівно з подарунками. Пропонуємо добірку вдалих презентів, які зроблять святкування ще приємнішим.

Особливості 15-річної річниці

Цей сімейний ювілей отримав назву «кришталеве (або скляне) весілля». Шляхетний матеріал символізує прозорість і чистоту союзу, водночас нагадуючи, що подружні стосунки вимагають дбайливого поводження. Кришталь вказує на важливість щирості та чесності. Між подружжям не повинно бути жодних таємниць і загадок, і в цьому секрет довірчих стосунків.

Річницю можна відзначити удвох, якщо пара не любить заходів із розмахом. Але найчастіше це свято для компанії — з людьми, які підтримують і поділяють радість події. Створити романтичний настрій можна з шампанським, гірляндами, свічками та презентами. За традицією, на 15 років спільного життя дарують вироби зі скла, кришталю, а також ювелірні прикраси, що сяють світлими металами і прозорими вставками. Попри вузьку тематичну спрямованість, презенти можуть бути найрізноманітнішими.


Що подарувати коханій дружині

Жодна жінка не залишиться байдужою до витончених ювелірних виробів із блискучим камінням. З огляду на назву річниці, підберіть відповідні прикраси:

  • повсякденна срібна каблучка з доріжкою фіанітів;
  • святкові сережки з підвісками, інкрустованими світло-блакитними топазами;
  • шикарне кольє з білого золота з діамантом;
  • романтичний браслет у стилі Ван Кліф з перламутровими вставками;
  • ланцюжок класичного плетіння з мініатюрною кришталевою підвіскою.

Переваги світлих каменів у тому, що вони пасують до будь-якої зовнішності. Це універсальні прикраси, які легко поєднувати з одягом. Зверніть увагу на моделі, виконані в різних стилях. Це можуть бути розкішний виріб для особливого випадку або прикраса на щодень.

Також на кришталеве весілля пропонуємо піднести красиву систему зберігання для ювелірних виробів. Для ланцюжків, шнурів і кольє підійдуть індивідуальні футляри та підставки, які не дадуть їм сплутатися. Для невеликих коштовностей краще купити шкатулку з відділеннями.

Вдалі подарунки чоловікові

Якщо багато жінок віддають перевагу красі, для більшості чоловіків важливіші практичність і статусність. Подарунок може бути пов'язаний із хобі, наприклад, риболовлею, спортом або відеоіграми. Якщо ваш чоловік — ділова людина, привітайте його з 15-річчям весілля за допомогою респектабельного чохла на смартфон, оригінальної ручки або щоденника в шкіряній обкладинці.

Стильний імідж формується з деталей. Такими стануть чоловічі ювелірні вироби:

  1. Ланцюжок, виконаний у плетінні «якір» або «бісмарк». Часто представники сильної статі віддають перевагу масивним моделям, з чорнінням. Чи буде це класичний виріб або брутальний — залежить від характеру вашої половинки.
  2. Браслет із каучуку або шкіри зі срібними вставками. Також підійдуть ланцюжки «снейк» або «кардинал» з дорогоцінних металів.
  3. Натільний хрестик. Мають оригінальний вигляд обереги з білого золота або срібла з чорнінням. Зверніть увагу на лаконічні моделі без виразного декору.
  4. Запонки та затискач для краватки. Асортимент різноманітний — з комбінованих металів, з оніксом або іншими каменями чорного кольору, без вставок, класичних і оригінальних форм.

Зупиніть вибір на речах, що не стануть лежати без діла. Нехай це будуть не милі дрібнички, а практичні речі, якими чоловік захоче користуватися.

Що можуть подарувати друзі

Стандартні, завжди доречні презенти на 15-ту річницю весілля — це посуд, сувеніри та предмети побуту. Вони прикрасять домашнє вогнище. Розгляньте такі варіанти:

  • столове срібло для задушевних вечерь із родичами;
  • кришталеві фужери для романтичних вечорів;
  • статуетка-оберіг для захисту і добробуту;
  • люстра з венеціанського скла для прикраси інтер'єру;
  • прозорий столик для створення комфорту.

Ще одна цікава ідея — подарункове пакування елітного алкоголю або їстівний букет. Смачним подарункам раді завжди.

Як привітати батьків

Річниця весілля 15 років — це свято і для дітей, адже вони ростуть у повній сім'ї та бачать зразок міцних стосунків. Щоб ця дата і святкування запам'яталися, подаруйте парні предмети. Наприклад, дві кавові чашки з іменними написами, скляну рамку з великою фотографією батьків або однакові футболки. Чудовий презент — парні каблучки. Вони різняться лише розміром і товщиною, але виконані в одному стилі. Ціна подарунка не настільки важлива, головне — увага.

Також в ювелірному магазині можна купити ікону сімейних покровителів. Це ще більше згуртує звʼязок шлюбу. На вибір є вироби зі срібла і з позолотою, з ликами Христа, Божої Матері, Миколи Чудотворця та інших святих. Замовити відповідну ікону легко в інтернет-магазині з доставкою по Україні.

Інші оригінальні подарунки

Можна зробити сюрприз своїми руками:

  • букет із сухоцвітів;
  • торт, тістечка;
  • мило або свічки;
  • фотоколаж;
  • панно на стіну.

Річниця 15 років — привід проявити фантазію. Якщо губитеся і не знаєте, що вибрати — подаруйте сертифікат на купівлю ювелірної продукції. Пара зможе сама замовити за каталогом інтернет-магазину товари на свій смак і купити те, що не наважувалася собі дозволити. Розгляньте й такі варіанти, як квитки на концерт, запрошення на дегустаційний вечір у ресторані, уроки ліплення або малювання, абонемент у фітнес-клуб на двох. Або просто організуйте вечерю в красивому місці та романтичній обстановці. Враження про проведений разом час не забудуться. Який би подарунок ви не вибрали, вкладіть у це душу, адже подружжя, яке прожило 15 років, гідне похвали.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд