Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Як дізнатися розмір каблучки у хлопця

Ювелірна прикраса вважається гідним подарунком для чоловіка. Головне – правильно підібрати виріб і не помилитися з розміром, інакше опинитеся в незручному положенні. «Вгадувати» параметри та купувати випадкову модель не варто. Існує маса різних способів дізнатися розмір каблучки в домашніх умовах. Ви можете випробувати один або кілька методів.

Стандартні розміри чоловічих каблучок

При виготовленні ювелірних прикрас існують певні правила. Мінімальний розмір каблучок становить 16 мм, максимальний – 24. Зазвичай чоловікам підходять вироби 19-го розміру та більше, але бувають виняткові випадки. Наприклад, хлопцям із худорлявою статурою йдуть вироби 18-го розміру.

Перша та головна помилка більшості жінок – спроби визначити параметр «на око». Імовірність помилки тут становить понад 90%.

Навіть ювелірний майстер не здатний точно дізнатися розмір, подивившись на руку, не кажучи вже про звичайну людину. Не намагайтеся виявити дива інтуїції, тут краще використовувати інші перевірені методи, що дають гарантований результат.

Як визначити розмір пальця під каблучку

Найнадійніший спосіб – спитати самого хлопця. Прогуляйтеся з молодим чоловіком по ювелірному салону і ненароком поцікавтеся розміром пальця. Головний недолік методу – відкритість. Якщо готуєте сюрприз, то краще ставити таке запитання за місяць до презентації. За цей час обранець забуде про подібний діалог чи згадає не одразу. Крім того, чоловік може і не знати власного розміру, і тоді спроба виявиться марною.

Якщо думаєте, як дізнатися у хлопця розмір каблучки непомітно, то спершу зверніть увагу на окремі, але важливі нюанси. Як варіант – факт, що людське тіло є асиметричним. Пальці на руках можуть трохи відрізнятися. Тому важливо заздалегідь знати, де чоловік носитиме каблучку.


Якщо ви вирішили провести вимірювання під час сну, робіть це вночі. На ранок кінцівки трохи набрякають. Також може вплинути температурний режим. Наприклад, за 30 градусів і більше руки часто опухають, а на морозі – навпаки.

Не менш важливою є товщина виробу. Якщо придивилися до широкої ювелірної каблучки з печаткою, варто купувати прикрасу, яка на піврозміру більша.

Подібний виріб ідеально сидітиме на пальці, зі зняттям не виникне жодних проблем. Коли прикраса дуже щільно прилягає, її важко знімати (багато жінок знають це не з чуток).

А тепер – про найпростіший спосіб виміряти окружність пальця. Достатньо підготувати смужку паперу невеликої довжини, шириною 1,5 см, потім виконати наступне:

  • Обернути навколо пальця.
  • Зафіксувати.
  • Отримати значення в міліметрах і розділити його на число пі (3,14).
  • Порівняти результат з розмірною таблицею і знайти найкращий.

Враховуйте, що під час вимірювання потрібно брати до уваги внутрішній діаметр. Якщо чоловік міцно спить, то проблем не виникне. Інша річ – люди з чуйним сном, які прокидаються від найменшого дотику. Тут доведеться вдатися до хитрощів.

Як дізнатися у хлопця розмір каблучки на палець: різні способи

Щоб порадувати кохану людину сюрпризом, доведеться вдатися до хитрощів. Ви можете використовувати один із способів, наведених нижче або кілька послідовно. Це дозволить дізнатися про точне значення. Ось самі методи:

  1. Викрадення заради приємного. Якщо у чоловіка вже є улюблені каблучки, достатньо дочекатися, коли обранець зніме прикраси, віднести до ювелірного салону та дізнатися потрібний параметр. Легко, просто та без додаткових проблем. Якщо обранець помітить зникнення, ви можете сказати, що прикраса загубилася, потім непомітно покласти виріб у чоловічу сумку чи кишеню піджака. Головна перевага – точність. Ви дізнаєтесь відповідний розмір і зможете швидко вибрати ювелірний виріб.
  2. Примірка каблучки. Якщо хлопець практично не знімає прикрасу, дочекайтеся, поки він піде в душ, надягніть виріб на руку і позначте місце, де він зупиниться. Щоправда, каблучка може виявитися занадто широкою для великого пальця – жіночі руки набагато менші за чоловічі.
  3. Допомога друзів. Попросіть товаришів молодої людини про підтримку. Вони можуть поцікавитися розміром прикрас замість вас. Чоловік навряд чи про щось здогадається, і ви зможете зберегти сюрприз у секреті. Надійні друзі допоможуть вирішити таку проблему.
  4. Спритність рук. Дочекайтеся, доки обранець засне або відправиться приймати ванну, потім візьміть каблучку і обведіть всередині по колу. Потім достатньо виміряти діаметр кола, що вийшло, і звіритися з таблицею. Останню досить легко знайти в Інтернеті. Так ви отримаєте необхідний параметр.
  5. Вимірювання за допомогою нитки. Дочекайтеся, поки юнак засне. Потім піднесіть до потрібного пальця нитку та оберніть її. Потім дізнайтеся розмір за допомогою лінійки та таблиці. За умови, що хлопець міцно спить, ви легко зможете виконати подібні маніпуляції. Нитка практично невагома та легка, тому не створить додаткових проблем.

Один з цих методів обов'язково має спрацювати та привести до належного результату. Далі залишається вирушити у ювелірний магазин і вибрати відповідну прикрасу. Пам'ятайте: при підборі моделі треба орієнтуватися на побажання партнера незалежно від того, що вам сподобалося.

Як визначити розмір за зовнішніми параметрами

Існують окремі фактори, що вказують на розмір пальця. Визначити цей параметр можна за допомогою інших. Достатньо дізнатися розмір одягу та вагу.

Наприклад, якщо маса чоловічого тіла менше 80 кг, йому підійдуть ювелірні вироби до 20,5 мм. Коли вага сягає 90 кг, краще вибирати серед моделей 21—22,5 мм. А обранець з більшою масою може носити каблучки розміром від 22 мм.

Дізнатися коло пальця можна і по одягу. Для цього достатньо знайти відповідну таблицю в інтернеті та звіритися з показниками. Головні недоліки таких методів – неточність. Прикраса може виявитися занадто великою і зісковзувати або, навпаки, важко налазити. Тому подібні способи використовуються в якості додаткових.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд