Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

ТОП-19 подарунків дівчині на Новий рік 2022

Ламаєте голову, не знаючи, що придбати коханій дівчині як новорічний подарунок? Ювелірний виріб – безпрограшний варіант презенту, який не залишить байдужою жодну представницю прекрасної статі. У цьому матеріалі ми підготували для вас вибірку з 19 дорогоцінних подарунків для обраниці. Давайте швидше ознайомитися з нею.

Найкращі ідеї ювелірних подарунків для коханої під ялинку

Презенти з добірки нижче підкорять будь-яке жіноче серце. Адже коштовності — це не просто стильне доповнення образу. Вони допомагають підкреслити індивідуальність, виділитися з натовпу, а ще можуть стати справжнім талісманом, який захищатиме власницю від негараздів. Але давайте переходити до добірки найкращих дорогоцінних подарунків для дівчини на Новий рік 2022 року.


Ювелірна каблучка

Популярний презент для коханої. Каблучки для дівчат у магазинах представлені в широкому асортименті: з інкрустацією камінням або без вставок, стримані класичні та яскраві декоровані незвичайними елементами. Можна підібрати прикрасу на будь-який смак. А можливо, ви давно планували зробити обраниці пропозицію? Зважитися на це в Новий рік – дуже символічно, тоді шукайте каблучки для заручин.

Вишукані сережки

Завжди актуальний презент. Жіночі сережки носять щодня, тому вони можуть швидко набриднути. Адже у дівчат так часто змінюються настрій та смаки! Загалом подарувати коханій сережці на Новий рік – чудове рішення. А ось на яких моделях зупинитися: універсальних пусетах, ефектних підвісках чи ексклюзивних – вибір за вами. Аналізуйте смаки дівчини чи ненароком поцікавтеся її уподобаннями.

Стильний підвіс чи кулон

Можна сміливо презентувати їх, якщо обраниця любить носити коштовності на шиї. В інтернет-магазині ви знайдете розкішні кулони, прикрашені камінням, або лаконічні моделі без вставок, що виграють за рахунок незвичайної форми, поєднання різних металів. Досить популярні підвіси із символічним зображенням знаків Зодіаку, а також виготовлені у вигляді літер алфавіту.

Ювелірний ланцюжок

Ефектно прикрасить ніжну жіночу шию. Внесе додаткові стильні нотки в образ. Мода носити жіночі ланцюжки існує тисячі років, не втрачаючи своєї актуальності у XXI столітті. Головне при виборі коштовності — правильно визначитися з типом в'язки, адже саме від цього параметра залежить зовнішній вигляд виробу.

Шикарне кольє

Уособлення справжньої розкоші. Вишукане кольє на шию чудово доповнить вечірній туалет. А деякі мінімалістичні моделі цілком підходять і для повсякденного носіння.

Ювелірний шнурок

Чудовий варіант дорогоцінного аксесуара на кожен день. Шовковий, каучуковий або шкіряний ювелірний шнурок із золотим або срібним замком виглядає стильно, але ненав'язливо. Дівчина зможе носити його на навчання або роботу навіть за наявності суворого дрес-коду.

Ювелірний хрестик

Крім релігійного значення, такий виріб стане стильним доповненням образу. Розкішно виглядають моделі хрестиків, інкрустовані натуральним дорогоцінним камінням: діамантом, сапфіром, смарагдом, перлами.

Гарний браслет

Не здають позицій та прикраси на руку. Причому в ювелірному каталозі можна знайти браслети для дівчат, які надягають не тільки на зап'ястя, але і на щиколотку. Останній варіант додасть образу оригінальності.

Ювелірна ладанка

Глибоко релігійна дівчина гідно оцінить такий новорічний подарунок. Можна підібрати ладанку із зображенням лику найбільш шанованого нею святого: Миколи Чудотворця, Георгія Побідоносця, Божої Матері чи Ангела-хранителя.

Розкішна брошка

Ще одна ідея гарного новорічного презенту для коханої. Брошки використовуються для прикрашання одягу, вносять в образ модні акценти. З ними будь-яка річ виглядатиме вишуканою та аристократичною.

Шарми для браслетів

Мініатюрні намистини дозволяють створити оригінальну композицію, розповісти світові про свої захоплення та уподобання, поділитися настроєм. За допомогою шармів браслет перетворюється на витвір мистецтва.

Ювелірна шпилька

Витончена та ніжна прикраса. Ювелірною шпилькою можна гармонійно доповнити повсякденний образ, внісши до нього милі та романтичні нотки. Прекрасне рішення для новорічного подарунку коханій дівчині!

Шпилька для волосся

Так, вони також можуть бути виготовлені з дорогоцінного металу: золота або срібла. Прикрасити зачіску такою шпилькою – ознака чудового смаку та аристократичного шарму.

Стильні запонки

Помилково було б думати, що їх носять лише чоловіки. Загалом так, запонки – переважно прикраса сильної половини людства, але жінки також можуть використовувати їх, декоруючи манжети рукавів. Але пам'ятайте, що виріб підходить лише для офіційного стилю одягу.

Столове приладдя

Окремий вид ювелірної розкоші. Їсти страву вишуканою срібною ложкою смачніше та приємніше, ніж звичайною. І корисніше, адже місячний метал має виражені антибактеріальні властивості, вбиває патогенну мікрофлору.

Брелок для машини

Вибір можливих варіантів різноманітний: це можуть бути лики святих, які оберігатимуть власницю авто в дорозі, кумедні фігурки тварин та птахів, прикольні написи тощо. Оригінальний презент не залишить обраницю байдужою.

Ювелірний оберіг

Переважно у цій категорії використовуються лики святих. Мініатюрна іконка захистить дівчину у різних життєвих ситуаціях, подарує їй впевненість у своїх силах, допоможе успішно впоратися з будь-якими перешкодами на заваді.

Дорогоцінний сувенір

Вдала ідея, якщо дівчині не потрібні прикраси. Сувеніри з благородного металу виглядають аристократично, такий виріб стане вишуканим доповненням до інтер'єру.

Подарунковий сертифікат на покупку коштовностей

Відмінна ідея, якщо ви боїтеся прогадати і придбати прикрасу, яка не сподобається обраниці. Подарункові сертифікати вирішують проблему невдалих презентів за дві секунди, позбавляючи чоловіків необхідності губитися у величезній кількості можливих варіантів. А дівчині дозволяють підібрати саме той виріб, який їй подобається і необхідний.

Корисні поради при виборі ювелірного подарунку дівчині

Прийміть їх до уваги, якщо хочете, щоб обраниця залишилася задоволеною:


  1. Правильно визначтеся з металом. Заздалегідь з'ясуйте напевно, чому дівчина віддає перевагу: золото або срібло. Дізнайтеся, чи не має алергії на якийсь із металів.
  2. Виберіть дизайн прикраси. Тут також все суто індивідуально: одним дівчатам подобаються стримані класичні моделі, а інші – божеволіють від масивних та помітних коштовностей.
  3. Правильно підберіть розмір обручки або браслета. Найкраще взяти прикраси, які дівчина носить, віднести до ювелірного магазину та попросити допомоги у консультантів. Можна самостійно зробити виміри: для цього покладіть каблучку або браслет на аркуш паперу, обведіть олівцем по внутрішньому колу. Отриманий діаметр відповідає розміру виробу.

Також пам'ятайте, що в будь-якому подарунку головне – не ціна , а вкладені в нього емоції та щире бажання порадувати кохану людину. Робіть презент від щирого серця, і він напевно буде гідно оцінений!

Як можна красиво оформити та піднести новорічний подарунок

Вибрати святковий подарунок – лише половина справи. Потрібно ще придумати, як красиво та оригінально оформити та піднести подарунок на Новий рік. Пропонуємо кілька цікавих ідей:

  1. Покладіть прикрасу в маленьку коробочку, яку помістіть у коробку більшого розміру, потім візьміть ще одну найбільшу, щоб у результаті вийшла «матрьошка».
  2. Запакуйте подарункову упаковку, перев'яжіть красивою стрічкою з бантом, а потім прикріпіть до зв'язки надутих повітряних куль.
  3. Сховайте подарунок у затишному місці. Придумайте квест, який дівчина має пройти, щоб знайти бажане.
  4. Поставте коробку із презентом біля вхідних дверей і натисніть на дзвінок, потім сховайтеся.
  5. Оформіть кур'єрську доставку додому чи роботу дівчини.

І, мабуть, найнезвичайніший спосіб презентувати ювелірний подарунок коханій – надіти його на неї вночі, поки вона спить. Звичайно, провернути таку витівку досить проблематично, найкраще вона підходить для вручення браслета та каблучки. Але, якщо постараєтеся, можливо, вам вдасться непомітно надягнути й іншу прикрасу.

Які подарунки краще не дарувати дівчині

Насамкінець розглянемо не найвдаліші презенти для коханої:

  1. Терези. Якщо тільки обраниця сама не попросила їх придбати. А якщо ні, то такий презент з величезною ймовірністю образить дівчину.
  2. Антицелюлітний крем та будь-які засоби для схуднення. Подарунок із тієї ж категорії, що й попередній. Викличе більше негативних емоцій, ніж позитивних.
  3. Сковорідка, набір каструль, праска та інші подібні речі. Побутові товари краще купувати за необхідності, не приурочуючи їх купівлю до свят. Малоймовірно, що вони викличуть позитивні емоції, скоріше розчарування.
  4. Біжутерія низької якості. Навряд чи обраниця буде рада сережкам або браслету, які незабаром поламаються або втратять початковий вигляд. Краще віддати перевагу срібним виробам, які коштують дешевше за золото, але виглядають стильно і носитимуться не один сезон.

Якщо у вас досить близькі стосунки, то іноді краще безпосередньо поцікавитись в обраниці її побажаннями щодо подарунків. Також можна отримати необхідну інформацію у подруг чи родичок дівчини. Бажаємо вам чудового святкування Нового року 2022 і лише вдалих презентів!


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд