Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Причини популярності ланцюжків плетіння Снейк

Це один із найбільш популярних ювелірних виробів через лаконічний та естетичний зовнішній вигляд. Прикраса відрізняється гладкою поверхнею та щільною в'язкою ланок. Таке з'єднання — під вид панцирного плетіння. Воно підходить чоловікам та жінкам. Ювелірна прикраса в цьому випадку вважається універсальною та доповнить будь-який образ.

Особливості плетіння

Ланцюжки плетіння Снейк довговічні та міцні. У комплектах гармонійно поєднуються з прикрасами різного напрямку та тематики, мають стильний та ніжний вигляд у зоні декольте. Їх часто носять як основу для кулонів та підвісок.

Відмінні властивості виробу:

  • стійке до розривів;
  • застібається за допомогою різних типів замка;
  • підкреслює витонченість шиї.

Прикрасу можна поєднувати з браслетом цього ж плетіння з каталогу. Такий комплект виглядає стильно та органічно.

Ланцюжок буває не тільки круглим, а й овальним або квадратним. Також виділяють плоский різновид. Іноді ювеліри наносять огранювання на ланки.

Механізм виготовлення снейку

Майстер спочатку формує рівні, звичайні ланки. Потім робить найбільш щільний джгут із ланцюга для її гладкої поверхні. Так створюється прикраса круглого перерізу. Але існують і прямокутні, овальні та квадратні вироби у розрізі. Змійка — це тип панцирного плетіння, але в спресованому вигляді.

Критерії вибору

Купуючи ланцюг Снейк, враховуйте:

  • дорогоцінний метал;
  • розмір виробу;
  • застібку;
  • вартість.

Прикраса зі срібла коштує недорого. Такі моделі відрізняються привабливим, холодним блиском. Золоті вироби наголошують на статусі та мають благородний вигляд. Актуальні варіанти з комбінованого металу.

Оптимальна жіноча довжина ланцюжка становить 45 см, чоловіча — 55 см. При визначенні враховуйте статуру. Моделі великої товщини підходять чоловікам. Вони акцентують на мужності шиї та плечей. Дівчатам підійдуть ніжні та витончені варіанти.

Прикраси виготовляються з такими видами замків:

  • Шпрингельний — надійний, популярний та зручний механізм.
  • Карабін — буває у вигляді краплі або прямокутний, може витримати велику вагу коштовності.
  • Короб — менш популярний, використовується в намистах.
  • Гвинтовий — проста застібка приємного естетичного вигляду.

Замок повинен відповідати вазі ланцюжка, не викликати дискомфорту. Важливо, щоб він не дряпав шкіру та одяг.

На ціну коштовності впливає її тип та вага. Також вартість залежить від проби та кольору металу, конструкції плетіння.

Що важливо для вдалого поєднання

Модель зі срібла або білого золота має елегантний вигляд зі світлою сорочкою або футболкою. Виріб може стати завершенням зимового образу з гольфом або об'ємним светром. Важливо підібрати відповідність фактури та товщини моделі.

Часто виріб такого плетіння носять в урочистому образі. Тут підійдуть варіанти з огранюванням, родіюванням чи чорнінням. Вишукано виглядають ланцюжки із самоцвітами.

Оригінальним виглядом відрізняються прикраси з комбінованого золота. Для створення вечірнього ошатного образу вибирають варіанти з кулонами або підвісами. Вони повинні бути легшими, ніж сам ланцюжок. Це запобігатиме заламам і втраті пружності ланок. Кулони ідеально підходять для моделі з круглим перетином. У такому разі вони не перевертаються.

Правила догляду за плетінням Снейк

Для запобігання заломам рекомендується знімати змійку перед сном. Щодня витирайте її м'якою фланелевою серветкою. Для очищення від забруднень необхідно промивати у теплій мильній воді. Періодично користуйтеся послугою професійного чищення від ювеліра.

Регулярно оглядайте ланки на наявність проміжків. Знімайте під час прийняття душу та ванни. Через постійну дію вологи прискорюється окислення виробу. Не носіть його під час відвідування тренувань та басейну.

Зберігайте всі ланцюжки в окремих мішечках або в скриньці, що обшита всередині тканиною. Так вони не заплутуватимуться. Оптимальний варіант — зберігати їх у вертикальному вигляді.

Купуйте прикраси в магазині AURUM

Асортимент інтернет-магазину представлений ланцюжками Снейк із різного металу та кольору. В описі товарів — фотографії, інформація про тип та стиль. Ознайомившись з акціями компанії, можна вибрати прикрасу за приємною ціною. Щоб знати актуальні новинки, підпишіться на розсилку від AURUM.

Можна замовити доставку по Україні на поштове відділення або вибрати послуги кур'єра. Жителі міст, де відкриті магазини, можуть скористатися самовивозом. Для оплати покупки пропонують кілька способів: готівка, картка та безготівковий розрахунок. Також можна купити виріб на виплат. Ланцюжки плетіння Снейк від AURUM — вам пасує цей стиль.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд